4 Ocak 2012 Çarşamba

Golcüler Amatörde

Futbolda ara transfer sezonu açılır açılmaz,sadece Süper Lig takımları değil, alt liglerde yer alan kulüpler de ihtiyaç olan mevkilere, kendi bütçelerine uygun transferlere başladılar başlamasına ama bizim dikkatimizi çeken eski dostların isimlerini görmüş olmamız. Bugün bir çok takım arkadaşı teknik direktörlük ya da televizyon yorumculuğu yapmaya başlayan, çocukluğumuzun "usta" golcüsü Mustafa Kocabey ya da bilinen lakabıyla Papen Mustafa, Tokatspor'da başladığı 2011-2012 sezonunu 2.lig ekiplerinden Büyükçekmece Tepecikspor'da tamamlayacak. 38 yaşındaki 92-93 sezonunda Feldkamp'ın yönetimindeki efsane kadroda alt yapıdan gelerek yer almış ve oynadığı 15 maçta 12 gol atarak Galatasaray taraftarının sevgilisi durumuna gelmiş, takip eden sezonlarda performansı düşünce Kocaelispor'a kiralık verilmiş ve bir daha sarı-kırmızılı formaya kavuşamamıştı. Galatasaray ve Kocaelispor dışında Mustafa, Dardanelspor, Zeytinburnuspor, Kayserispor, Yozgatspor, Samsunspor, Konyaspor, Manisaspor, Erciyeşspor, Etimesgut Şekerspor, Beylerbeyispor, Turgutluspor, Balıkesirspor ve Tokatspor forması giymişti.

Papen Mustafa gibi, bir dönem Süper Lig ekiplerinin "ah bir transfer edebilsek" diye ağzının salyaları akan Bursaspor'lu eski gol kralı Okan Yılmaz, Bölgesel Amatör Ligte Yalova'yı temsil eden Altınova Belediyespor'a transfer oldu. İnegölspor'da başlayan futbol kariyerinde Bursaspor formasıyla iki kez gol kralı olan Okan, daha sonra Malatyaspor, Konyaspor, Sakaryaspor, Diyarbakırspor, Orduspor,Yunanistan'dan Panthrakikos, Belediye vanspor, Tepecikspor, Alanyaspor'da forma giydi. "Tecrübemle yeni takımımı 3.lige çıkaracağım" diyen Okan Yılmaz'a başarılar dileyelim...

2 yorum:

gürkonas dedi ki...

Çok şaşırdım! :) Abi şaşkınlığımın nedeni ise 7 senemi verdiğim, üzerinde yaşadığım, Lise çağında maçlarına sırf zevk için gittiğim Altınova'nın bu transferi yapması. HAtta Altınova'da kardeşim de hem amatör hem de profesyonle kalecilik yapmıştı. Hatıralarım canlandı birer birer :)

gözbek dedi ki...

Yolu Tepecikten geçmeyen yıldız yok herhalde:)

Blog Widget by LinkWithin