28 Ocak 2012 Cumartesi

Kaş Yaparken...

CSKA, Dinamo, Lokomotiv ve Spartak sonlarına faaliyet gösterdikleri kentlerin adını alıp, CSKA Sofya, CSKA Moskova, Lokomotiv Plovdiv, Lokomotiv Moskova, Dinamo Bükreş, Dinamo Moskova, Dinamo Zagreb, Dinamo Kiev, Spartak Varna, Spartak Moskova, Spartak Nalçik olunca "hangisi hangisiydi" diye ayırmamız, kimin kırmızı renkli olduğu, kimin mavi renkli forma giydiğini anlayıp işin içinden de çıkmamız zor oluyor.
İşte böyle kritik bir hatayı da Antalya Lara'da Steaua Bükreş takımının kaldığı lüks otelin personeli yapmış. Devre arası kampı için Antalya'yı tercih eden Steaua takımı oyuncularından Iliev ve Martinoviç'in odasından diz üstü bilgisayarlar ve cep telefonlarını çalınınca, zararı tazmin eden otel yönetiminden gelen özür mesajıyla şok olur Rumen oyuncular:
"Otelimizde gerçekleşen üzücü olay için özür dilerken, kurumumuz Dinamo Bükreş'i konuk etmekten büyük mutluluk duymaktadır."
Girizgahta belirttiğimiz hataya Lara'dakiler de düşmüş ve sonu Bükreş olunca ha Steaua ha Dinamo deyivermişler. Oysa işin rengi oldukça farklı zira Dinamo ile Steaua ezeli rakip, birbirleriyle oynadıkları maçlar da Romanya'nın en  ateşli derbileri arasında bulunmakta... Bir Galatasaraylıya, Fenerli demek gibi bir hatada bulunulmuş kısaca...
Kaş yaparken, göz çıkaran otel yönetimi, misafirlerinden gelen tepkiyi azaltmak adına, otele geldiklerinden beri yavaş internet bağlantısına şikayetçi olan Steaua'lı oyuncuların kullanımına özel Wi-Fi bağlantısı tahsis etmiş...
Bu arada Steaua, pazar günü Levski Sofya ile bir hazırlık maçı yapacak.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin