24 Mayıs 2012 Perşembe

Bulgaristan'da Yılın Futbolcusu Moraes

Bulgaristan'da A Grupa final gibi bir maç olan Ludogorets-CSKA Sofya maçıyla sona ererken, bir yılın değerlendirmesi sonrası branşlarındaki "en"ler de belirlenmiş oldu. Şampiyonluğu son maçta kaybeden CSKA'nın Brezilyalı forveti Junior Moraes, 2011-2012 sezonun en iyi futbolcusu seçilirken, Bulgaristan A Grupa ve B Grupadan oyuncuların verdiği oylar sonrası yapılan değerlendirmede Ludogorets'ten Emil Gargarov ikinci, Litex'ten Hristo Yanev ise üçüncü seçildi.
Yılın teknik direktörü kategorisinde Chernomorets Burgaz takımını çalıştıran "Kahraman" lakaplı Dimitar Dimitrov zirveye yerleşirken, CSKA'nın tecrübeli hocası Stoycho Mladenov ve Beroe'den Ilian Iliev onun takipçisi oldu. Ludogorets'e Bulgaristan kupası hem de lig şampiyonluğunu kazandıran Ivailo Petev'in ilk üç çalıştırıcı arasında olmaması şaşkınlık yarattı.
Genç oyuncu kategorisinde Litex'li George Milan, en fazla umut vaad eden oyuncu seçilirken, CSKA'lı Anton Karachanakov ve Levski'li Plamen Iliev diğer "beğenilen" genç yetenekler arasında yer buldular kendilerine.

1 yorum:

Hdtvizler dedi ki...

ultrasmovement: Çok güzel blog harika paylaşımlar.
Sevgilerle..

Blog Widget by LinkWithin