6 Mayıs 2012 Pazar

İnsan Şerefi İçin Yaşar



"Bir insan şerefi için yaşar ,Şerefi için Çalışır , Şerefi için Ter döker .Eğer ben Emre'nin Elini sıksaydım şerefimi yok sayardım."

Didier Zokora

Trabzonsporlu Futbolcu
Emre Belezoğlu'nun neden elini sıkmadığını açıklarken

12 yorum:

Adsız dedi ki...

iyi de bir önceki maçtan sonra neden sarılıp öpüştüler. Maç sonunda rafa mı kaldırılıyor bu şeref?
Bütün maç Emre'nin aşırı tepki göstermesi için tekmeleyip durdular.

la mano de dios dedi ki...

bir insan şerefi için yaşıyorsa trabzon taraftarı neyin peşindeydi peki? geçen maçta emre o hareketi yaptıktan sonra niye sarıldı? şerefini korumayı bırakıp intikam için karşındakine hayalarına vurup zarar verebilecek kadar karaktersizlikte bulunmak hangi şerefi savunmaktır? zokora bunlara da cevap versin de rahatlayalım biz de..

Furkan dedi ki...

lafta şerefin var zokora. şerefli olsaydın küfürden sonra sarılıp öpüşmezdin. şerefli olsaydın büyüklük bende kalsın der elini sıkardın emrenin.
en az emre kadar şerefsizsin sen.
twitterde zokorayı profil fotosu yapan kafamı nerelere vurayım

Furkan dedi ki...

lafta şerefin var zokora. şerefli olsaydın küfürden sonra sarılıp öpüşmezdin. şerefli olsaydın büyüklük bende kalsın der elini sıkardın emrenin.
en az emre kadar şerefsizsin sen.
twitterde zokorayı profil fotosu yapan kafamı nerelere vurayım

Adsız dedi ki...

"insan şerefi için yaşar" diyecek yok, doğru söz. elini sıkmamış, kendinden sorumlu, diyecek yok. amma ve lakin ekmeğini sen gibi bu işten kazanan birine öyle dalarsan(ki burda fiil önemli, kişiye takılırsak işimiz var) o kelimeler biraz havada kalır, kusura bakma.

Adsız dedi ki...

Adam insanların gözünün içine bakarak alena yalan söyledi basın toplantısında sonra bu belgelendi hala çıkıp bu insanın arkasında duruluyor Zokoranın derdi macın içinde olan mevzuyu yalan söyleyerek inkar etmesi o yüzden elini sıkmıyor Zokoranın Emreye yaptıkları ayrı değerlendirilir kesinlikle kırmızı kart ile atılması lazım ama bu da zokaranın hakemin mala bağlamış olması....Bide maç sonu bıdı bıdı bıdı konuşuyor Emre bir tek onu düzgün yapar zaten geçmişte hatalırım oldu der iki maçta bir olur bu hatalar yaş 32 ama olur....

A . A dedi ki...

bu şeref yoksunu zokora'yı bile "şerefli" yapar fener nefreti.

40 kez söyleyince olurmuş derler. benden bloğuna birkaç katkı daha: şeref şeref şeref... sen tamamlarsın üstünü, bakarsın belki senin de olur.

Uğur dedi ki...

Zokora maç içinde o öldürmeye teşebbüsü gerçekleştrimese tepkisini sadece elini sıkmamamk ile gösterse aferin şerefliymiş diyebilirsin, dersin, diyebiliriz, deriz. Şerefli insan değil, insan olan gidip o tekmeyi atmaz.

jbck dedi ki...

Sayenizde memlekete hümanizm geldi. Bu şerefli Trabzon'lu arkadaşlarınızla önayak olun bu memlekette gerçek ırkçılığa mazur kalan, yolda yürürken sırtından vurulan, küfür kelimesi yerine ırklarının ismi kullanılan, sürülen, aşağılanan, dinine, kültürüne hakaret edilen Ermenisi, Rumu, Kürtü için de destek olun. Bu ırkçılığa gösterdiğiniz tepki samimi mi değil mi görelim kardeşim.

gözbek dedi ki...

sayın jbck,

İkidir konuyu saçma yerlere çekmeye çalışıyorsunuz. Bu memlekette en çok dalga geçilen kesim Lazlar olduğu konusunda hem fikiriz herhalde. Onun peşinden de Romanlar gelir ama nedense ikidir örneklerinizde bunlar yok, ülkenin hassas noktalarına çalışıyorsunuz.

Bunla ilgili polemiğe de girmeyeceğim, sadece ikinci defa yaraya parmak basmaya çalışmanız bana manidar geldi.

Adsız dedi ki...

uefa'ya şikayet videosu..
inglizce alt yhttp://webtv.sabah.com.tr/webtv/videoizle/fenerlileri-cildirtacak-videoazılı..

jbck dedi ki...

Kötü bir niyetle yapmıyorum öncelikle onu söyleyeyim. Bu memlekette yaranın ne olduğu belli güzel kardeşim ve ona dokunmak lazım. Geçen seferde söyledim Emre'nin ahlaksızlığı üzerinden futboldaki asıl ırkçılığı görmezden gelmeye kalkmamalı kimse. Sen Beşiktaş'a Alen üzerinden edilen küfüre değinmez, Fenerbahçe'ye Lefter ve papazın çayırı üzerinden yapılana değinmez, Diyarbakırspor ya da o bölgeden çıkan takımlara yapılana değinmez, tribünde takılan beyaz berelere değinmez, varsa yoksa Emre'den bahsedersen olmaz, hepsini konuşmak lazım. Unutmayın en tehlikelisi tribündeki ırkçı dildir, hepimizin tribününden temizlenmesi lazım, bizim üzerimize düşen budur. Bizim bu garip halimizi özetleyen güzel bir yazı var linkini veriyorum.


http://papazincayiri.blogspot.com/2009/05/this-is-summary-barcelona-vs.html

saygılar

Blog Widget by LinkWithin