28 Ekim 2008 Salı

Geri Dönüş

Blogumuza gelen kapatmadan sonra, dün wordpress'e taşınmıştık ve yazılarımızla orada olacağımızı belirtmiştik. Bugün itibarı ile bloglara erişim kaldırıldı ve u/M blog da bri günlük "kiracılık" hayatından sonra evine geri döndü... Kaldığımız yerden devam edeceğiz, hem de son sürat... http://ultrasmovement.wordpress.com da da tüm arşivimizle beraber bir yerimiz var, ne olur ne olmaz, belki yine lazım olabilir. Bakın haberdeki koyu ile belirttiğim cümle çok önemli, erişim özgürlüğü belirli bir süre verilmiş... Yine kapanabilir blogumuz...:

Blogger.com ve e-günlük yazarlarının etki alanlarını barındıran Blogspot.com adreslerine yapılan engelleme, engelleme kararını alan Diyarbakır 1. Sulh Mahkemesi tarafından kaldırıldı.
Haftanın birinci iş günü saat 16:30’da Türk Telekom’un idari birimlerine fakslanan karar, Blogger.com ve Blogspot.com alan adları ve alt etki alanları için uygulanmaya başladı. Erişime engelleme kararının, “eksik olan delil”lerin ulaşmasına kadar kaldırıldığı belirtiliyor. Eksik olan deliller ulaştığı zaman erişim tekrar engellenebilir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

arada sizin bu 4-2lik ESES maçı kaynadı. Siz de diğer bloggerlar gibi zemine, hakeme falan bahane bulun durmayın. Bir de 4. golden sonra üzerindeki Galatasaray formasını çıkartan arkadaş için yorum yapın nolur!

Blog Widget by LinkWithin