5 Ekim 2008 Pazar

Yarım Düzine







Malum bayram tatili devam ediyor, bayram misafirlikleri de hala bitmediği için dün geceki maçın 55 dakikasını "hoş beş sohbetlerine" feda ettik. Ama her televizyonu açtığımda Barca 5 gol atmış olacaksa varsın izlemeyeyim, özetlerle yetinirim... Daha Nou Camp'ın tribünlerini incelerken Madridliler, bizim çocuklar çakıvermişler 3 tane, durum böyle olunca arkası da çorap söküğü gibi gelmiş tabii ki... Sonrası ise "lay lay lom" maçı... Messi mi Agülero mu sorusuna ise tribünlerde açılan "Messi vs Agueno" pankartı en güzel cevaptı... Son olarak Coupet'e bir çift sözüm olacak: Sen bizim gönlümüzde "Gerland tribünlerinde Galatasaray tribünlerini görmek istiyorum" cümlen ile yer edindin, ne işin var Madridlerde, yaşanılan o kadar şampiyonluktan sonra...

Barcelona: Valdes, Puyol, Marquez, Pique, Abidal, Sergio Busquets, Xavi (Keita, min.74), Gudjohnsen, Messi (Bojan, min.70), Iniesta, Eto'o (Henry, min.60).
Gol: Marquez 3', Eto'o (p) 5', Messi 8', Eto'o 18', Gudjohnsen 28', Henry 74'
Sarı Kart: Marquez, Henry
Atletico Madrid: Coupet; Perea, Heitinga, Ujfalusi, Antonio Lopez, Luis Garcia (Pernia, min.46), Assunção, Raul Garcia, Maxi Rodriguez (De las Cuevas, min.21), Aguero (Banega, min.58) , Sinama Pongolle.
Gol:Maxi Rodríguez 13'
Sarı Kart: Maxi Rodriguez, Antonio Lopez, Heitinga , Ujfalusi

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin