18 Ekim 2008 Cumartesi

Temizlik


Gelen maillerde bir çok yeni blog yazarı kendi bloglarının da sayfanın sağındaki "içerden" bölümüne yerleştirilmesini diliyor, futbol yazınının gelişmesi adına hepsinin isteğini yerine getiriyoruz. Bloglarını yayınlıyorlar ve bir çok okuyucuya ulaşma imkanları oluyor. Ama ya özel işleri ya da meraklarının çabuk geçmesi nedeniyle bir çok blogger da yazma işini belli bir müddet sonra bırakıyor. Güncellenmeyen blogların yerine yeni bloglara bırakması açısından "içerden" bölümündeki bloglardan en az 3 ay süreyle güncellenmeyenleri silip, yerlerine yeni bloglar koymayı düşündüm, tabii yazarları tekrar yazmaya karar verdiğinde eski yerlerini alacaklardır... Bu uygulamayla yeni yazarlara da kendilerini gösterme şansı verirken, sağ taraftaki menüyü kullanarak "%100 aktif" bloglara ulaşma şansımız olacaktır... Güncellenmeyen bloglarımız da burada:

5 yorum:

Semt Aşığı dedi ki...

sizin listeniz sık kullanılanlar listemdir çok iyi olmuş.

Semt Aşığı dedi ki...

sizin listeniz sık kullanılanlar listemdir çok iyi olmuş.

Ortega dedi ki...

Zorunlu değişiklik blogunu hazırlayan Sarp, şu an Parmakarası terlik blogunda yazıyor. Onun dışında, şu listede en çok geri dönmesini istediğim blog açık ara alman kale'dir herhalde.

Mustafa dedi ki...

sarpın işleri epey yoğun. zorunlu değişiklikte yazamam demişti. bizim ekipten biri konuştu ve yazarm dedi. baya yoğun bu aralar.

Alper Öcal dedi ki...

El Mundo Diago neden kapadı anlamadım.

Blog Widget by LinkWithin