18 Haziran 2009 Perşembe

Çok Mu Şey İstedik?


Eski Açık tribünü "şarapçıların "mekanı olmaktan kurtarıp, biz zamanın universiteli gençlerini oraya yerleştirip, imrenilen bir tribün olmasını sağlayan Alpaslan Dikmen abimizin adını yaşatmak için bu tribüne Alpaslan Dikmen tribünü adının verilip bu sene Eski Açık kombinelerinde Alpaslan Dikmen resmini istedik, çok mu istedik sayın Galatasaray'lı yöneticiler? Transferlerde eski topçuları hatırlayıp, onlarla beraber imza törenleri düzenlemeniz alkış aldı, yeni kombinelere Galatasaray tarihinde iz bırakmış anların fotolarını yerleştirmeniz de oldukça şık olmuş ama Alpaslan Dikmen nerede? Galatasaray uğruna harcanmış bir hayat bunu hak etmiyor mu?

4 yorum:

samoten dedi ki...

Altı üstü bir resim koyacaklardı..
Aman aman bir şey istemedik ki !
Hep " Canınız Sağolsun " demekten bıktık, peki Bizim Canımız ne olacak !?

umutation! dedi ki...

beykozspor olsa tamam, galatasaray gibi büyük bir klubün bir tribününe isim verilecekse, bu metin oktay olur, baba gündüz olur...

her ne kadar galatasaray için emek vermiş olsa da, bunun koskoca eski açığa "haldun üstünel" tribünü demekten bir farkı yoktur.

bu isteğin tamamen şu an hayatta olmamasıyla ilgili olması da bu işin gereksizliğini gösteriyor.


bu arada ultraslanı sevmiyorum evet, ama bunun konuyla alakası yok.

Volvox dedi ki...

Burada fikir sorulmuyor ama benim fikrim Metin Oktay tribünü olması yönünde.

Adsız dedi ki...

bana da kulübün tribünün adını değiştirmesi doğru gelmezdi açıkçası. alpaslan dikmen'i ben de severdim, çok büyük de hizmetleri olmuştur illa ki kulübe, fakat tribünlere isim verilecekse bu kulübe alpaslan dikmen'den çok daha fazla emeği geçen insanlara ne yapacağız?

Blog Widget by LinkWithin