23 Aralık 2009 Çarşamba

CSKA Sofya'dan Transfer Haberleri


Bulgaristan'da ligin devre arasına girmesinden sonra, alışık olduğumuz transfer söylentileri de aldı başını gidiyor. UEFA Avrupa liginde oldukça başarısız bir performans sergileyen kırmızılı oyuncular, yine de kendilerini gösterme şansı bulmuş gözüküyor "futbol simsarlarına"... Bulgaristan gazetelerinde yazılan haberlere kısaca bir göz atalım:
-Yaz başında Ivan Ivanov için CSKA'nın kapısını çalan Alman kulüpleri, başkent ekibinin pazarlığı 1.5 milyon euro'dan açınca, "ocak" ayında görüşürüz deyip ülkelerinin yolunu tutmuşlardı. Bu transfer döneminde , Avrupa kupalarından da elenince elindeki oyuncuyu vermeye daha yatkın olan Bulgar ekibninin kapısı beklenildiği gibi çalınmadı. Çünkü, disiplin anlayışıyla dünyaya nam salmış olan Almanlar, bar çıkışı olay çıkarıp, bışak darbeleriyle yaralanan bir oyuncuyu kulüplerinde istememektedirler.
-Defans oyuncusu arayan süper lig takımları için bir duyurumuz olsun. CSKA yönetimi milli takım tecrübesi de olan Kiril Koptev'i 400 bin euroya Süper Ligte oynayan bir Türk takımına verme planları yapmaktadır. İki aya kadar Penev'in defansta vazgeçilmezi olan Kotev, daha sonra ortaya çıkan disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı kalmıştı...
-Günün bombası ise İspanyol Celta kulübünden geldi. İspanyollar, 1.2 milyon euro karşılığından CKSA ekibinden teknik direktör Luboslav Penev ile birlikte Morozs, Delev ve İvan İvanov'u istemişler.
-Esas tekliflerin gelmesini beklediğim oyunucu olan Brezilyali Michel Platini'ye Rus ve Japon kulüplerinden teklifler gelmeye başlamış bile. CSKA yönetimi ise oyuncusunu en azından 1.5 milyon euroya elden çıkarma niyetinde.
-CSKA sadece oyuncu satma niyetinde değil aynı zamanda gitmesi muhtemel futbolcuların yerine de alternatifler peşinde. Bunlardan biri de Makedonya ulusal takımının tecrübeli ismi İgor Mitreski. Kırmızı beyazlı yönetim Makedon oyuncu ile her konuda anlaşmış ve sağlık kontrolleri de yapıldıktna sonra 1.5 yıllık sözleşme imzalanacakmış...

3 yorum:

emosimo dedi ki...

Bu CSKA bir ara yabancı oyuncu oynatmama kararı almıştı ama yalan oldu galiba o açıklama..

EDDIE dedi ki...

pancu dan nehaber?

ultras/Movement dedi ki...

Pancu bekleniyor...

Blog Widget by LinkWithin