10 Temmuz 2010 Cumartesi

Real Madrid Gelsin!

Daha Bursaspor şampiyon olmadan bile şampiyonluk hayallerinin kurulduğu günlerde Bursa taraftarı şampiyonlar ligi lafı açıldığında "Real Madrid gelsin" diyor, bunu tezahüratlara bile taşıyordu. Zaman hızla geçti, Bursaspor şampiyon oldu ve sıra devler ligindeki kurayı beklemeye geldi. Şampiyonlar Ligindeki rakipler beklenirken Olay gazetesi de Ertuğrul hocaya, kaptan Ömer'e ve golcü Sercan'a kuradan beklediklerini sormuş ve aşağıdaki yanıtları almış:

Ertuğrul Sağlam: AC Milan, Real Madrid, Basel

Ömer Erdoğan: B. Münih, Benfica, Tottenham

Sercan Yıldırım: Arsenal, R.Madrid, Panathinaikos

Hoca ve Sercan taraftar gibi Real Madrid'i istemiş, ben ise "Messi gelsin, iskender yesin" diyen arkadaşım için Barca'nın gelmesinden yanayım ama Bursalıların kendilerine güvenine de hayranım zira Galatasaray'ın şampiyonlar ligine ilk katıldığı senelerde kuralara giderken hep zayıf rakipler beklerdik, taa ki Fatih Hoca gelip "Eğer bu yarışta en sona gideceksek, kim gelirse gelsin fark etmez, nasılsa hepsiyle oynayacağız" diyene kadar... Şimdi merak ediyorum aynı soru Fenerbahçeli oyunculara sorulsa, acaba cevaplar arasında Real Madrid seçeneği yeşil-beyazlılar kadar fazla olur mu? Ya da Galatasaraylı topçular UEFA Avrupa liginde köklü takım isterler mi gruplarına?




3 yorum:

Adsız dedi ki...

Beşiktaşın rekorunu kırsınlarda sonra da bi sorarız kimi istersiniz diye.

Adsız dedi ki...

Bursaspor'lu oyuncular bana kalirsa takim basarisindan cok, bireysel basarilarini dusunuyorlar. Bu nedenle de Avrupa'da herkesin izleyecegi takimlari istiyorlar. Yani her biri, Barcelona'yi deviren Gokdeniz Karadeniz olma sevdasinda... Ozellikle Sercan'in Arsenal istegi bunu cok acik gosteriyor.

Gökhan Sezer dedi ki...

Yorum yapan arkadaşların çoğu, her zaman olduğu gibi bir habere göre yorum yapmaya bayılırlar, ama hiç bir zaman girip bahsi geçen gazetelere bu olayların geçmişi nedir diye bakmazlar.
Olayın Bursasporlu futbolcuları enterese eden bir yanı yok aslında.
Bursaspor'un taraftarlarının yani bizlerin tezahuratla istediğimiz Real Madrid'i onlar kendileri için veya yenme umuduyla değil, taraftar istediği için istiyorlar.
Bizler, eleneceksek büyük takımlar çıksın onlara mağlup olarak elenelim, dünyaya Bursa nasıl bir yer, Bursaspor ve Bursaspo taraftarı nasıl onu göstelim diye bakıyoruz bu işe. Yoksa ŞL liginde hedefi büyük tutmanın bir anlamı yok, gerçekler bir nebze ortada.
Bana sorsalar ben de R.Madrid, Porto, Panathianikos derdim, torba olaylarıyla alakasız birisi olaralak o ayrı konu.

Blog Widget by LinkWithin