27 Ağustos 2010 Cuma

CSKA Sofya'dan Kura Yorumu


"Porto ve Beşiktaş grubun favorileri, üçüncülük için Rapid'le biz yarışacağız. Takımın başına geldiğimde iki hedefim olduğunu söylemiştim, birincisi takımı UEFA Avrupa Liginde gruplara taşımak, diğeri de Bulgaristan A Grupada şampiyonluk tatmak. Birinci hedefi başardık ve gruplara kaldık, bundan sonra alacağımız her puan bizim için başarıdır."
Giorgi Jovanovski
CSKA Sofya Teknik Direktörü

"Gruptaki takımların oldukça zor olduğunu düşünüyorum ama bizim de şansımız var. Evet, Porto, bir çok oyuncusunu sattı ama onlar hala turnuva takımı. Beşiktaş da oldukça zorlu bir takım. Rapid'e karşı şansımız var, tüm diğer takımlara karşı olduğu gibi, kısaca herşey bize bağlı."
Emil Kostadinov
CSKA Sofya Sportif Direktörü

"Çektiğimiz kura tabii ki en iyisi değil ve rakipler eleme grubunda karşılaştıklarımıza göre daha güçlü ama CSKA'lı genç oyuncular futbol yeteneklerini geliştirmek istiyorlarsa böyle dişli rakiplerle oynamak zorundadırlar. "
Dimitar Penev
CSKA Sofya Onursal Başkanı

3 yorum:

ERKUT dedi ki...

Cska ve rapid karşısından içerde dışarda kazanmamız gerektiği inancındayım Grup liderliği için porto ile oynayacağımız maçlar belileyici olur. Beşikta şBeşiktaş olalı ilk kez kurada şanslı bir gün geçirdi.

ERKUT dedi ki...

Beşikta ilk kez kur çekimlerinde şanslı ve başarılı bir kura çekti. CSKA ve Rapid karşılaşmalrında içerde ce dışarda kazanarak geleceğimize inanıyorum.

Lev Kom dedi ki...

Yöneticileri futbolun kalbinden gelen takımlar kolay lokma görülmemeli...

Blog Widget by LinkWithin