21 Kasım 2011 Pazartesi

Kadınlar'dan Taraftara Çağrı


Şunu itiraf etmek gerekir ki Kadın takımına gerekli desteği bu sene vermiyoruz. Hem biz sosyal medya yazarları hem de taraftalar vermiyor. Cumhurbaşkanlığı Kupası'ndan sonra oynanan her maç 150-200 kişiye oynandı. Halbuki takım inanılmaz kaliteli ve formda. Ligde ve Avrupa'da daha yenilgi yüzü görmedi. Daha da önemlisi Kadınlar Avrupa Liginin önemli şampiyonluk adaylarından biriyiz. Taurasi yıllarıdır bu kadar formda olduğu bir yıl geçirmedi. Takım belki de hiç bu kadar iyi bir hüviyette karşımıza çıkmadı. Hatta Fowles hala oynayamıyor skatlığı sebebiyle. Onun da dönmesiyle daha da güç kazanacak takımımız, bizlere bir çağrıda bulundu. Neden bu maç için diye soracak olursanız: Rakip Ros Casares işlerin yolunda gitmesi durumunda belki de İstanbul'daki finalde rakibimiz olacak. Bir anlamda Avrupa ligi final maçının provası olacak bu maç. İşte bu noktada takımın desteğe ihtiyacı var. Takımın ivmesini daha da artırması ve mesaj verme açısından son derece önemli bir mücadele olacak. Bu boktada taraftara çok iş düşüyor. Salonu kadınlar içn de doldurma zamanıdır. Çağrının detaylarını da yayınlayarak yazıyı bitirelim.


TARAFTARA ÇAĞRI

23 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda İspanya'nın Ros Casares takımıyla karşı karşıya gelecek.

Gruptaki ilk altı maçını kazanan ve lider olan takımımız, beş galibiyet ile ikinci sırada yer alan Ros Casares ile bir anlamda liderliğini koruma maçına çıkacak.

Galatasaray Medical Park, bu sezon oynadığı 12 resmi maçın tamamını kazanma başarısı gösterdi. Takımımız 17 Eylül'den bu yana oynadığı 18 maçın hiçbirinde yenilgi yüzü görmedi. TKBL'de beş maç sonunda yenilgisiz lider olan Ceyhun Yıldızoğlu'nun takımı, 16 Ekim'de ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Ankara'da yenip 8. Cumhurbaşkanlığı Kupası'na uzanmış ve bu kupayı en çok kazanan takım unvanını elde etmişti. Takımımız ayrıca İstanbul'da düzenlenen Uluslararası GSStore Cup organizasyonunu da birincilikle bitirdi.

Antrenörümüz Ceyhun Yıldızoğlu taraftarlarımızı bu kritik maça davet edip "Bu seneki en önemli maçımıza çıkıyoruz. Karşımızda son derece donanımlı bir takım var. En iyi basketbolumuzu, hem hücumda, hem savunmada oynamak zorunda olduğumuz bir maç, seyircimizin oluşturacağı ortamda gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum. Dolayısıyıla bu maçı seyircimizle, onların sinerjisiyle kazanmak istiyoruz. Önceki maçlarda bizi desteklediler, yine onları yanımızda görmek arzusundayız. Alba Torrens sakatlığı sebebiyle oynayamayacak ama gruptaki liderliğimizi ve yenilgisizliğimizi devam ettirmek için sahaya çıkacağız. Tüm taraftarlarımızı bu karşılaşmaya bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Takım kaptanı Işıl Alben de "Biz bu sene hem TKBL'ye hem de Euroleague organizasyonuna çok iyi bir başlangıç yaptık. Kuralar çekildiğinde zorlu bir grup olduğu konusunda bizler ve kamuoyu aynı düşünceyi paylaştık. Çarşamba günü de Euroleague'in en iddialı kadrolarından biriyle karşı karşıya geleceğiz. Bildiğiniz gibi haftasonu da ligde Fenerbahçe maçı var. Bu maç öncesinde iyi bir oyunla galibiyete ve morale ihtiyacımız olacak. Umuyoruz ki taraftarımız Erkek Takımı maçlarında yaratılan güzel atmosferi Çarşamba günü Ros Casares maçında da sergileyecekler" dedi.

Oyuncumuz Bahar Çağlar da karşılaşmayla ilgili olarak "12 maçlık galibiyet serisini sürdürmek amacıyla Ros Casares'i ağırlayacağız. Grubun ve organizasyonun en heyecan verici takımlardan biri ve ikinci sırada yer alıyor rakibimiz, psikolojik üstünlüğümüzü sonraki turlara taşımak için liderliğimizi korumalıyız. Alba'nın yokluğunda daha çok mücadele etmemiz ve yokluğunu hissettirmememiz gerekiyor. Taraftarlarımızın da bu önemli maça gelip bizlere destek vereceklerine inanıyorum" diyerek taraftarlara çağrıda bulundu.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin