15 Ocak 2012 Pazar

Arda ve Suat

"Efsane oyunculara yaşarken sahip çıkmak lazım. Bülent Korkmaz da bayrak adam olduğu bu kulüpten 6 ay sonra gönderildi ve hala kalbi buruktur. Bu kulüpte yemek verilmediği zamanlar oldu. Büyük kulüpler; kendilerini başarılarla değil duruşlarla gösterir. Lefter Ağabey'in ailesini aradım ve başsağlığı diledim. Maçta siyah pazubant takmak için kulübüme başvurdum."
Arda Turan
Atletico Madrid'li Futbolcu

 "Arda'nın her hareketi Türkiye'de ki gibi manşet yapılmıyor. Bu yüzden doğduğu takımı eleştirip manşet olmak ona cazip geliyor."
Suat Kaya
Galatasaray'lı Eski Futbolcu

3 yorum:

nusr@emre dedi ki...

suatçığım senin taşşaklarını yesinler

biolog ne anlar futboldan dedi ki...

büyüksün SUAT büyüksün
asla büyük olmayacaksın arda (yazının puntosunu küçürtebilsem isim daha da küçülteceğim).
şunu kimse unutmasın hakan şükür bülent korkmaz popescu hatta hagi hepsi iyi büyük oyuncu olabilir ama en büyük sadece GALATASARAY'dır

zuber dedi ki...

işte bu ve bir üstte paylaşılan sözleri(ve tabiki bugüne dek sözlerine uygun davranışları-hareketleri) neden Ergün ün Suat ın devamında da Arif in Tugay ın Ümit Davala nın Emre Aşık ın çok sevildiğini anlatmaya yetiyor.

arda doğduğu büyüdüğü kendisini arda yapan klübüne karşı yanlış hareketlerine ısrarla devam ediyor. aferin hakan şükür bülent korkmaz hakan ünsal abilerinin izinden gitsin!!

sonunda belözoğlu gibi sinir stress küpü olur ne Gs ye ne fb ye ait olamadan parası bol saygınlığı kıt bir şekilde futbolu bırakır...

Blog Widget by LinkWithin