1 Mart 2012 Perşembe

Çarşı Boğa'ya da Karşı


Çarşı'nın facebook sayfasında 15 Mart Çarşamba gecesi İspanyol Atletico Madrid ile oynayacakları maçta yapacakları koreografi ya da başka deyişle protesto ile ilgili aşağıdaki mesaja rastladım:
"Uzun zamandan beri yapmak istediğimiz protestoyu Atletico Madrid ile oynayacağımız maçta gerçekleştiriyoruz. Kapalı tribünde açılacak büyük bir pankartın etrafına 1000 adet 1'er metrelik kırmızı kumaşlar dağıtılacaktır. Takımlar sahaya çıkarken pankartı açıyoruz ve kırmızı kumaşları matadorların boğalara yaptığı gibi 'oley' çekerek onları eziyet gören boğaların yerine koyuyoruz."

Çarşı, her şeye karşı temasıyla Boğa Festivalini de protesto etmek istemişler, hayvanların işkence çektirilerek hayatlarına son verilmesine ses çıkarmak düşüncesi de iyi hoş, katılırım ama ilk onbirinde ortalama 2-3 İspanyolun olduğu takım buna güler geçer de, bu protestoyu öğrenip ilk maçta onlar da umarım bizim kurbanlara takmazlar kafayı...

4 yorum:

oğuzhan dedi ki...

kurbanla boğa güreşini aynı kefeye koyan gerizekalıdır.birinde doymak için,açlığını gidermek için eylem söz konusu diğerinde ise tamamen zevk için.

Unknown dedi ki...

helal oguzhan güzel tespit

Unknown dedi ki...

helal oguzhangüzeltespit

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Blog Widget by LinkWithin