3 Mart 2012 Cumartesi

Tekirdağspor Marşını Arıyor


Daha bir çok Süper Lig takımında yokkken, Amatörün "Süper" Liginde mücadele eden Tekirdağspor yönetimi takıma kalıcı bir marş kazandırma adına bir yarışma düzenlemişler. 1 Mart ile 1 Nisan arasında bestekarlardan sarı-siyahlı takımı temsil edecek marş adaylarını kabul edecek Tekirdağspor, daha sonra oluşturulacak komite tarafından birinciyi seçerken, bestekara 3 bin lira ödül verecektir.Ayrıca, katılan her yarışmacıya ufak tefek ödüllerin de olacağı Tekirdağspor resmi sitesinde yazılan bilgiler arasında. Tribün bestekarlarına duyurulur...


Geçmişteki görkemli günlerimizi , gelecekte ise hep zirvede görmek istediğimiz kulübümüze yakışır coşkulu ve kalıcı bir marş oluşması için Ödüllü Marş Yarışması düzenlenmektedir.
   Sezon basında göreve geldiğimiz günden beri hedeflenen  sportif başarının yanında, kurumsal kimlik , kulübün misyon ve vizyon faaliyetlerini gerektiği,arzulanan yere taşımak isteyen  yonetim kurulumuz bir ilke daha imza atmak istiyor.
   Tüm bu çalışmalar doğrultusunda geçmişteki görkemli günlerimizi , gelecekte ise hep zirvede görmek istediğimiz kulübümüze yakışır coşkulu ve kalıcı bir marş oluşması arzusu içerisindeyiz. Yönetim kurulumuzda aldığımız karar ile 01 mart - 1 nisan süreleri içerisinde  3.000 TL   ödüllü tekirdağspor marşı yarışması düzenlemiş bulunmaktayız.
   Başvurular  1 nisan tarihinde toplandıktan sonra yönetim kurulumuzdan seçilmiş üyeler ve profesyonellerden oluşan KOMİTE tarafından yarışmanın 1.si  seçilerek  hak ettiği ödül takdim edilecek ,diğer tüm katılımcılarada hediyeleri verilecektir.
   Başvurular: Tekirdağspor Tesisleri (Çınarlı mah. Şehit Osman cad. No:1 Tekirdağ)
 SAYGILARIMLA
  E.BENAN UTKU
YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin