10 Aralık 2009 Perşembe

Bin Kere Top Sektirme



"Fenerbahçe`ye tam transfer olurken ismini vermek istemiyorum bir yönetici benden Dereağzı`nda 1000 kez top sektirmemi istedi, şaşırıp kaldım `ya bin kere top mu sektirilir` dedim sonra beni geri gönderdiler. Tam Hollanda`ya dönmeye hazırlanıyordum bu sefer Sarıyer`den istediler, baktım top sektir diyen falan yok ben de kabul ettim ve Sarıyer`e transfer oldum."

Mustafa Yücedağ
Eski Futbolcu

4 yorum:

bilog dedi ki...

Göster amcalara gibi olmuş. Bizim mahallede topu hiç düşürmeyen veletler var onları transfer etsinler o zaman :)

hlmzcn dedi ki...

Birkaç hafta önce Sezgin agbi (GS Maskotu)işyerimin bulundugu yere sık sık geldiği için yanıma uğramıştı. Hem yıllardır Sami Yen tribününde oldugum için hemde semtten olduğum için hukukumuz vardır. İşte geçenlerde geldiğinde "kim bu hadi bil" diye sordu yanındaki kişiyi ama simasıda yabancı gelmiyor pek fakat çıkaramadım.

Mustafa Yücadağ olduğunu ögrendim. sonra muhabbet başladı baya sohbet edildi. Sonrasında bu konu ilgili bişey söyledi bana tam hatırlamıyorum ama sanırım durum bu kadar komik değilmiş. Eğer bir daha karşılaşırsam sorucam bu konuyu çünkü bunun hem öncesi hemde sonrası var. :)

Selim Ugur dedi ki...

Mustafa Yucedag, Hollanda'da yetistigi icin ana dili gibi Dutch konusuyor, ayni zamanda biz de top oynadigi gibi futbolu biraktiktan sonra teknik direktorluk yapmis birisi..

Rijkaard geldiginde hemen aklima o gelmisti.. Yalcin Dumer ile yapmis oldugu soyleside oyle tutarsiz konustu ki, ondan sonra bu is olmaz dedim..

Simdi GS Akademesinin basinda Evert Jan Derks var, onun yaninda Turk yardimci olarak Yucedag denenebilir. A takimi olmayacagi icin daha risksiz bir ortam olacaktir.

Flying Dutchman dedi ki...

Search --> Players --> Attributes --> Keepie Uppie --> At Least 1.000--> OK

:)

Blog Widget by LinkWithin