20 Eylül 2010 Pazartesi

Slavia:1-0:CSKA Sofya


Hafta içi Beşiktaş'a son dakikada Ernst'ın attığı golle kaybeden CSKA Sofya, Bulgaristan A Grupada oynadığı Sofya derbisinde başka bir siyah-beyazlı ekip olan Slavia'ya da sekiz sene aradan sonra aynı skorla mağlup oldu. Zaten lige kötü başlayan ve oynadığı 6 maçta 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 2 galibiyet alan başkentin kırmızı-beyazlıları Slavia önünde de kaybedince 8 puanda kalmış oldular. Slavia ise 16. dakikada Daniel Peev'in 30 metreden atmış olduğu harika golle 3 puanı alarak iyi başladığı ligde tırmanışını sürdürdü ve 15 puanla lig liderliğine ortak oldu.
Hafta içi Beşiktaş karşısında sahaya çıkan onbire yakın bir dizilişle mücadeleye başlayan CSKA'da sadece kalede M'Bolhi'nin yerine Chavdarov yer alırken, ileride de Tonev'in yerine takıma yeni katılan Platini kadroda yer aldı. Jovanovski maç sonunda yaptığı açıklamada "Oyuncularım Beşiktaş maçının yorgunluğunu üzerlerinden atamadı ama yine de yakaladıkları pozisyonları gole çevirmeleri gerekliydi. Üzüntüyle izliyorum ki kalbiyle CSKA için oynamayan futbolcularım var, Ocak ayındaki transfer döneminde takımda ciddi değişiklikler olabilir" diyerek formayı ıslatmayanlara göz dağı da vermiş oldu.
Bu arada maçın 71. dakikasında CSKA taraftarının koltukları kırıp sahaya atması sonucu oyun bir süre durdu ve kaptan Yanchev'in taraftarı sakinleştirmesi ile oyuna devam edildi...

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin