16 Kasım 2011 Çarşamba

Rıdvan Bölücülük Yapıyor

Biz yazınca yemedik küfür kalmadı, bakalım Hıncal Uluç söyleyince ne olacak, medyamız nasıl bir tavır takınacak, kamuoyunun görüşü ne olacak... Hıncal Uluç da Rıdvan'ın "bölücülük" yaptığını belirtmiş. Buyurun okuyun bakalım:

Milli maçlar Anadolu'da oynansın' ne demek! Bunu böyle tahrik etmenin anlamı var mı? Milli maçları Galatasaray kulübü mü organize ediyor?

Televizyonda maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Türk Telekom Arena'daki protestolara tepki gösterdi ve "Maçlar Anadolu'da oynansın" şeklinde bir öneri getirdi. Başta Fenerbahçeli oyuncular olmak üzere bu görüş taraftar da buldu. Siz ne düşünüyorsunuz? Maçlar Anadolu'da oynansa daha mı iyi olur?

Türkiye'deki bölücülükler yetmedi, bir de bu çıkıyor şimdi!.. Kadıköy'de oynanırsa Anadolu mu olacak? "Anadolu" derken orayı mı kastediyor? Bu ne demek ya!

Bunu böyle tahrik etmenin, bunu böyle deşmenin, böyle üstüne gitmenin âlemi var mı ki o stadın kapısında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Stadı yazıyor. Galatasaray'a kiralamış.

Milli maçı Galatasaray mı organize ediyor? Galatasaray Kulübü'nün kartlarıyla mı giriyorsun? Hayır. Herkes nereden bilet alıyorsa oradan bile alıyor. Ayrılmış bir yer mi var?

RIDVAN DAHİL BUNLARA

Gazete öyle yazıyor; "Galatasaray'a ayrılmış tribünün önünde oynuyor Volkan." Öyle bir tribün mü var? Galatasaraylılara ayrılmış tribün mü var maçta!.. Nereden icat ediyorlar bunu!.. Biletler numaralı, numaralı biletleri de federasyon satıyor. Benim spor basınım akla hayale gelmez bir bölücülük içinde... Rıdvan dâhil bunlara...

Rıdvan'ın fena halde federasyona ve Fenerbahçe'ye yakınlaşma içinde olduğunu görüyorum ve çok üzülüyorum.

Çok severim ben Rıdvan'ı çünkü... "Türkiye'nin en iyi futbol yorumcusu" olduğunu da defalarca söyledim.

Ama son zamanlarda teknik direktörlük işi arıyor sanki... Bütün konuşmaları öyle...

Mehmet Ali Aydınlar'a ve Fenerbahçe'ye yontuyor durmadan... 'Aman kırmayayım, aman üzmeyeyim, onlara yakın görüneyim!' Böyle bir şey olmaz!..

1 yorum:

roland deschain of gilead dedi ki...

senin söylediklerinde haksız olduğunu düşünmüyorum. tepki aldım dedin ama bence aldığın tepkinin nedeni alınan mağlubiyeti sadece fenerbahçe takımının futbolcularının üzerine yıkma çaban. yoksa ben de rıdvan'ın sözlerinin yanlış olduğuna inanıyorum. her maç sırasında ve sonrasında olduğu gibi mantıksız tepkiler vermiş.

bu durumda rıdvan'ı haklı çıkarabilecek tek bir durum var o da deplasman tirbünlerinin rakip taraftarlara yasaklanması veya işkenceye dönüştürülmesiyle gidilmez alan haline sokulması. lig sırasında arena'ya gidemeyecek olan fener veya beşiktaş taraftarından milli maçta oraya gidip takım desteklemelerini beklemek hayalcilik olur bence.

bunun haricinde geçmişte anadolu'da (mesela trabzon'da kaybettiğimiz bir gürcistan maçı vardı yanılmıyorsam)oynadığımız maçlarda da sorunlar olduğunu hatırlıyorum.

Blog Widget by LinkWithin