16 Kasım 2008 Pazar

Bolton:0-2:Liverpool



Hafta içi yaşanılan Carling Cup talihsizliğinden sonra dün Bolton'u, üstelik deplasmanda Reebok stadında yenerek "hedefimiz lig şampiyonluğu, başka yolu yok" dedi Benitez ve oyuncuları. Her iki yarıda da Kuyt ve Gerrard'in kafa vuruşları skoru getirirken, Torres'in de sakatlıktan sonra yavaş yavaş dönmesi kırmızılılar için umut verici. Zirvenin diğer adayı olan Chelsea de West Bromwich deplasmanında ilk yarıda ikisi Anelka'dan olmak üzere bulduğu üç golle şampiyonluk inadını sürdürdü. Anelka da bir açıldı tam açıldı, attı mı ikişer üçer atıyor. Güiza'nın performansı sonrası Aziz Yıldırım, şu Anelka'yı satmasaydık diyor mudur acaba?

Bolton: Jaaskelainen, Steinsson, Cahill, Andrew O'Brien, Samuel, Taylor (Smolarek 84), Nolan, Muamba (Gardner 46), McCann, Elmander, Davies. Yedekler: Al Habsi, Helguson, Shittu, Basham, Obadeyi. Sarı kart: Nolan.

Liverpool: Reina, Carragher, Hyypia, Agger, Aurelio, Alonso, Mascherano, Kuyt (Leiva Lucas 84), Gerrard, Riera (Benayoun 89), Keane (Torres 59). Yedekler: Cavalieri, Dossena, Babel, Darby. Sarı kart: Carragher.

Gol: Kuyt 28, Gerrard 73.

1 yorum:

Derda KASAL dedi ki...

sevinmeyin bu kadar yahu

Blog Widget by LinkWithin