8 Kasım 2008 Cumartesi

Lige Dönüş



Hafta içi oynadıkları şampiyonlar ligi maçlarında istedikleri oyunları sahaya yansıtamayıp kendi evlerinde berabere kalan iki İngiliz, bugün Premier Ligte galip gelerek zirve için iddialı olduklarını gösterdiler. Özelikle Arsenal, çarşamba gecesi Fenerbahçe önünde tek kale oynamış ama gerekli konsatrasyonu sağlayamadıkları için gol atma becerisi gösteremişlerdi. Zaten Fransız hoca Wenger de Fenerbahçe maçından çok Manchester maçını düşünüyordu hafta boyunca. Kaybetmeleri halinde zor durumlara düşecek olan topçular, Nasri'nin golleri ile maçtan 2-1 galip ayrılmayı bildiler. Ferguson'un kırmızı şeytanlarının "onur" sayısı da Da Silva'dan geldi. Berbatov'un gelmesi Manchester'a pek yaramadı, bu sene geçen yılki "maçlarını" özleyecek Ronaldo ve arkadaşları....

Arsenal: Almunia (Fabianski 78), Sagna, Gallas, Silvestre, Clichy, Walcott (Song Billong 77), Fabregas, Denilson, Nasri, Diaby (Toure 86), Bendtner. Yedekler: Vela, Ramsey, Wilshere, Djourou. Sarı kart: Gallas, Sagna, Clichy. Gol: Nasri 22, 48.

Man Utd: Van der Sar, Neville (Rafael Da Silva 63), Ferdinand, Vidic, Evra, Ronaldo, Anderson (Giggs 72), Carrick, Park, Rooney (Tevez 77), Berbatov. Yedekler:Sarı kart: Evra, Carrick. Gol: Rafael Da Silva 90. Kuszczak, Nani, O'Shea, Evans.


Bizim sevdalımız Liverpool ise liderlik inadını 3-0lık West Bromwich galibiyeti ile devam ettirdi. İşin güzel yanlarından biri de sezon başında Tottenham'dan 20 milyon pounda alınan ve kendisinden çok şeyler beklenilen Keane'ın "şeytanın bacağını" kırıp ligte de gol ile tanışması oldu. "Kırmızılıların" son golü de aşağıdaki müthiş enstantene sonrası Arbeloa'dan geldi... Foto için deklanşöre basan muhabire buradan tebriklerimizi sunarız...

Liverpool: Reina, Arbeloa, Agger, Carragher, Aurelio, Benayoun, Mascherano, Gerrard (Alonso 80), Riera (Babel 65), Keane (Torres 72), Kuyt. Yedekler: Cavalieri, Hyypia, Insua, El Zhar. Sarı kart: Arbeloa, Mascherano. Gol: Keane 34, 43, Arbeloa 90.

West Brom: Carson, Zuiverloon, Olsson, Donk, Robinson, Koren, Borja Valero, Greening, Kim (Filipe Teixeira 56), Bednar (Moore 56), Miller (Brunt 71). Yedekler:Sarı kart: Olsson. Kiely, Hoefkens, Dorrans, Pele.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin