23 Eylül 2010 Perşembe

Galatasaray ve Beşiktaş'ta M'Bolhi Savaşı


Bulgaristan medyasının bildirdiğine göre Galatasaray ve Beşiktaş, CSKA Sofya'da kiralık olarak oynayan Cezayir Milli Takımı kalecisi Rais M'Bolhi'yi Aralık ayında açılacak olan transfer döneminde kadrolarına katmak için yarışa girmişler. Buna göre iki İstanbullu, CSKA kalecisini UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında yakından izleyip, Slavia'dan bonservisini almaya çalışacaklarını açıklayan gazete, CSKA'nın da Cezayirli kalecinin "tapusu" için Slavia'ya başvuracağını ama Galatasaray ve Beşiktaş'ın önereceği rakamlar karşısında şansı olmadığını belirtmişler. M'Bolhi'nin ismi de daha önce Manchaster United, Westham, Newcastle ve Rubin Kazan ile anılmıştı. Galatasaray adına yorumda bulunacak olursak Ufuk ve Aykut ile devam edilmesinden yanayım, zaten yabancı kontenjanı da şu an yok ama Rijkaard illaki yabancı kaleci diye tutturursa yarı dönemdeki transfer mevsiminde M'Bolhi Galatasaray için ideal tercih olabilir, hem ucuz hem de uzun yıllar istifade edilecek bir kaleci. Beşikatşlı arkadaşlar ise bir hafta evvel canlı izleme şansı buldular Cezayirliyi, beğenmeyeni pek duymadım... Bu arada haberi veren gazete üçüncü bir Türk takımından daha bahsetmiş ama ismini açıklamamış, kim ola ki?

6 yorum:

Selocan dedi ki...

Gerek yok bence de yabancı kaleciye. Ama olsun ben Aydın'la Mustafa Sarp'la da çıkarım sahaya derse alınabilir tabi (!) Rijkaard'ın istediğini düşünmüyorum, en azından ilk planda düşünmüyordur.

Burak Eken dedi ki...

Ufuk, Aykut, Rüştü, Hakan, Cenk varken M'bolhi'yi düşünen zihniyete yazıklar olsun! Eğer iki takımdan biri bu kaleciyi alırsa, bütün beddualarım onlarla olur!

Batistuta35 dedi ki...

Cenk,hakan,rüştü 3lüsü avrken beşiktaşın da düşündüğünü-düşüneceğini sanmıyorum

Sertug Ozgur dedi ki...

Gerçekten bu kaleci bayağı dikkatimi çekti.

Fakat Beşiktaş'ın hiç ihtiyacı yok, Schuster defansa bile iki yabancıyı çok görürken kaleye istemez. Ayrıca kaleci sorunumuz yok. Beşiktaş ismi sallama olmuş bence.

Galatasaray ise 6 yabancı sorununu nasıl ayarlar bilemem ama iyi bir kaleciye ihtiyacı var bana kalırsa. Ufuk 2-3 sene önce en beğendiğim kalecilerdendi ama pek güven vermiyor. Aykut'u hiç saymıyorum zaten.

Burak Kereci dedi ki...

Yalan haber

kartalist dedi ki...

Tamamen menajer şakası.Galatasaray neyse de Beşiktaş ne alaka.

Blog Widget by LinkWithin