21 Eylül 2011 Çarşamba

Başkanın İlk İcraatı


Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği başkanı seçildikten sonra ilk icraat olarak şike yapan takımın küme düşmesinin kaldırılması için federasyona başvuru yapmış... Türkiye Kupasını iade ederek kamuoyunda sempati toplayan Beşiktaş, gittikçe kendisini batırıyor... Fanatik gazetesinin haberi aşağıda, doğruluğu varsa, dik duruşlarından dolayı Galatasaray, Trabzonspor, Orduspor, Ankaragücü takımlarına da helal olsun...


FANATİK

Ligde 18 ekibin oluşturduğu Kulüpler Birliği Başkanlığı'na Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören oybirliği ile seçildi.

Recep Mamur ve İbrahim Yazıcı'nın adaylıktan çekilmesi üzerine seçimlere tek aday olarak giren Demirören, "Küme düşmenin kaldırılması için Futbol Federasyonu'na başvurduk. Onlar da UEFA kriterleri çerçevesinde karar verecek" dedi.

Bu arada şike yapan kulübün düşürülmemesi isteğine Galatasaray, Orduspor, Trabzonspor ve Ankaragücü dışındaki 14 Süper Lig kulübünden tam destek geldi.

HEPSİ AYNI GEMİDE
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Kulüpler Birliği Başkanlığı'na seçilen Demirören'i kutladı.
Bakan, "18 kulübün yönetimi sorunların müşterek olduğu aynı gemide birlikte hareket ettikleri noktasında ortak bir irade ortaya koydu. Bugelecek adına umut veriyor" dedi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Galatasaray ve Trabzon'un durumu malum. Ankaragücü'nü bilemiyorum. Orduspor'un başkanı YMM olunca sanırım hukuk ve adaletin anlamı hakkında bilgi sahibi olduğu için böyle davranmıştır. Diğerleri ise acz içindeler!

Blog Widget by LinkWithin