14 Eylül 2011 Çarşamba

CSKA Sofya:3-0:Lokomotiv Plovdiv


Bulgaristan A Grupanın 5. hafta maçında CSKA Sofya, kendi sahasında konuk ettiği Lokomotiv Plovdiv takımını Platini, Moraes ve Delev'in golleriyle 3-0 mağlup ederken, 15 puanla liderliğini sürdürdü. Kırmızı beyazlılar oldukça baskılı oynadıkları ve Moraes'in bir asist 1 gol ile yıldızlaştığı maçta rahat bir galibiyet alırken, deplasman takımı ise hakem hatalarından yakınıyordu maçın sonunda. Saha içinde oyuncular arasında pek sıkıntı çıkmazken, taraftarlar arasında meydana gelen olaylarda 20ye yakın taraftar göz altına alındı. Bunların bazılarının maç içinde meşale yakması, bazılarının ses bombası bulundurması gibi suçlamalarla Bulgar emniyetine götürüleceği basında yazılan haberler arasında. CSKA'da işler şimdilik iyi giderken, maçta yedek bırakılan Zicu'nun bu duruma isyan edip, takımı karıştırdığı söylentisi Radukanov'un neşesini bozacak gibi görünüyor. Öte yandan, transferin son gününde Mersin İdman Yurdu'na transfer olmasını beklediğimiz ve maddi konularda anlaşamayan Delev, yine golünü atarken, piyasasını daha da katladı...
Bulgaristan A Grupada 5. haftada bir ilk de yaşandı ve lige yeni çıkan Svetkavitsa, Lokomotiv Sofya'ya 4-1 yenilirken, ilk golünü de atmış oldu, ilk puanı ve ilk galibiyetlerini de dört gözle bekliyoruz...


ЦСКА - Локо Пловдив 3:0
1:0 Платини - 19' 2:0 Мораеш - 36', дузпа 3:0 Делев - 66'
ЦСКА: Мболи, Крачунов, К. Стоянов, Бандаловски, Адемар, Янчев, Галчев, Платини (Якимов - 87'), Делев, Мораеш (Костов - 79'), Нелсън (Зику - 69')
Локо Пловдив: Лучини, В. Георгиев (Даксон - 80'), Венков, Родригес, Бенжелюн, Тодоров (Лукич - 46'), Компанучи, Златински, Лазаров, Сержиньо, де Карвальо (Драги Коцев - 10')

1 yorum:

selaminko dedi ki...

ya sen onu bunu bırak hocam da. Bu Anatoly Todorov ile Georgi Kakalov ne oldu. Tam balon çıktılar yaw. Aklıma geldi nedense ikisi :)

Blog Widget by LinkWithin