29 Aralık 2011 Perşembe

NTVSpor.Net Haberciliği






NTVSpor.net haberciliği yukarıda... Ana sayfada 5 haber vermişler, 3ü Fenerbahçe ile ilgili... Federasyonun genel kurul çağrısı da, Galatasaray'ın resmi siteden yaptığı zehir zemberek açıklamalar pek önemli değilmiş meğerse Stoch ve Cristian'ın açıklamalarının yanında... Bir de transfer haberi koymuşlar... Zannedersin Fenerbahçe.org...

4 yorum:

ygtylmz dedi ki...

No Ntv Spor diyorsun sonra gelip bize yer vermediler diye şikayet ediyorsun? Çelişkiler çelişkiler.

peralta dedi ki...

ya güzel kardeşim ne bu şimdi? ufak şeyleri kovalıyorsun. aylarca ntvsporda, sporda şiddet yasası şike yasası diye geçti, pazar günü yapılan miting şike mitingi diye yer aldı. neyin peşindesin anlamıyorum ki.. ben sadece son 6 ayda tarihin en aşağılık linci nasıl yapıldı, basından göstereyim sana.. senin göstereceğin şey bu mu yani fenerli basın tezine.. gülüyorum.

beyenpe dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Gokay Coskun dedi ki...

Arkadaş öyle bir hava oluşturuyorsunuz ki sanki Fenerbahçe bir komploya kurban gidiyor. Kardeşim neden kimse "büyük başkanınızın" mafya ile neden bu kadar içli dışlı olduğunu sorgulamıyor? Bugün hemen hiç bir gazetede, TV'de Galatasaray'ın açıklamaları adam akıllı yayımlanmadı. küçücük geçiştirdiler. Bu olaylara karışan küçük bir kulüp olsaydı ne iddianame ne de mahkeme beklenirdi. Söylentisi yeterdi karar almaya. Ayıptır, bu kadar utanmazlık da ancak bizim memlekette olur. Fener lobisi iyi çalışıyor, medya el birliği ile 58.madde değişikliğini makul hale getirmeye uğraşıyor. Bu olaylar küme düşmekten çok daha küçük düşürücü, tam anlamıyla kepazelik.

Blog Widget by LinkWithin