28 Temmuz 2008 Pazartesi

Allah Sizin De Cezanızı Verecek


Haber Milliyet'ten. Yorumsuz yayınlıyorum.

İbo bunu hep yapıyor

Güngören'de dün gece gerçekleştirilen hain saldırıda 17 vatandaşımız hayatını kaybetti. İki ayrı bombanın patladığı gecede 150 kişiden fazla vatandaşımız da yaralandı. Ancak gece yarısı milletin yüreğine düşen ateş televizyon kanallarına düşmedi. Televizyon kanallarında pazar gecesi yayınlanan eğlence programlarına aynı tempoda devam etti.


İBO SHOW YİNE EKRANDAYDI

ensonhaber.com'un haberine göre Dağlıca'da PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda 12 şehit verdiğimiz gece atv ekranlarında İbo Show canlı yayındaydı. İbrahim Tatlıses'in o gece yaptığı vur patlasın çal oynasın eğlence büyük tepki çekmiş, daha sonraki günlerde kanalın o zamanki patronu TMSF, İbrahim Tatlıses ile yollarını ayırmıştı. Dün geceki hain saldırının olduğu saatlerde de yine İbo Show yeniden döndüğü atv ekranlarındaydı. İbo bu kez dansöz oynatmadı ancak şarkılı türkülü eğlence programın nırmal süresi boyunca tempo düşürmeden devam etti.
DEVLETİN KANALINDA 'ÇİFTE KAVRULMUŞ' EĞLENCE

Alçak terör saldırısının gerçekleştirildiği saatlerde devlet kanalı TRT 1'de şarkıcı Emel Müftüoğlu ve Şafak Sezer'in birlikte sundukları 'Çifte Kavrulmuş' adlı şov programı ekranlardaydı.

Program, saldırı haberinin gelmesinden sonra kısa tutuldu ve süresinden erken bitirildi.

YARIŞMA PROGRAMLARI DA HIZ KESMEDİDün gece ekranda eğlencenin hız kesmediği tek kanal atv değildi. Star'da 'İkizzler' adlı şarkı yarışması, Fox Tv'de 'Roman Star' gibi yarışmalar yine sazlı sözlü eğlencelerine devam ettiler. Şarkı yarışmalarında jüri üyeleri saldırı ile ilgili başsağlığı mesajları verse de, eğlenceye ara vermeye gerek duyulmadı.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin