21 Temmuz 2008 Pazartesi

Özbekistan Seyehatı







Eto'o'nun ani bir seyahat ile futbol dünyasına tanıttığı Özbekistan'a bu sefer de Puyol, İniesta ve Fabregas ziyarette bulunmuşlar. Daha önce kimsenin ismini bilmediği Kuruvchi takımının davetlisi olarak bu ülkeye gelen İspanyol futbolcular, Özbek takımının taraftarları ile buluşacaklar ve bir de gösteri maçı yapacaklar. Milyon dolarlar ile yapılamayacak tanıtımı yaptı Özbekler futbolu kullanarak., bizde ise Uefa kupasından sonra Galatasaray'ın ülke tanıtım fonundan maddi ödül almasına karşı çıkanlar, Kuruvchi'nin reklamından sonra, belki UEFA ve Süper Kupayı kazanmanın Türkiye tanıtımına etkisini daha iyi anlayabilirler...

1 yorum:

aşkın dedi ki...

Galatasaray o zaman mükafatsız kalmadı, bir de tanıtım fonu olayına girilirse o zaman turizm artışından da belli bir hisse verelim?
İki olay arasındaki ilişkiyi de anlayabilmiş değilim, Özbekistanın tanıtıma ihtiyacı olabilir ama 3 kıtanın orta konumunda bulunan bir ülkenin kupalarla tanıtımı olmaz; daha profesyonel tanıtımlara, reklam filmlerine ve iyi hazırlanmış turizm standlarıyla olur.

Blog Widget by LinkWithin