21 Temmuz 2008 Pazartesi

Trabzonspor Oyun Planı


Bu sene 41.yılını kutlayacak olan Trabzonspor, özellikle transferde isminden oldukça fazla bahsettirdi, Ersun Yanal'a oldukça geniş bir kadro sağlayan yönetim, sadece transferle değil, yeni vizyonlarıyla da bu yıl kendilerinden söz ettirmeyi hedef seçmişler. Kulübün resmi sitesine girmeden karşımıza çıkan "oyun planı" da bordo-mavililerin taraftarlarından beklentilerini sıralamış...On bir maddeden en ilginç olanı ise Avrupa Kupalarında mücadele edemeyecek olan takımın "en büyük hedef olarak Avrupa" demesi... Avrupa Kupalarında aldığı başarılı sonuçlarla memleketi sokaklara döken takımın, kendisine hedef olarak kupalara katılmayı seçmesi, oldukça düşündürücü aslında., "nereden nereye" gelmişiz diye şapkayı çıkarıp bir bakması lazım bu takımı "sıradan" bir takım haline getirenler. Umarım 41. yılda eskiye bir sünger çekerler ve hedeflerine teker teker ulaşırlar Karadeniz'in "uşakları"... Son olarak 40.yıl marşlarını Gece Yolcularına yaptırmışlar,aşağıda linkleri verdim, acaba 41. yıl marşıni kim yapacak, ya da yapılda da bizim mi haberimiz yok...

1 yorum:

torres dedi ki...

Yalnız şampiyon oluncada Avrupa'ya gidiliyor,yani en büyük hedef Avrupa'nın altında şampiyonluk kelimeside yatıyor.Zaten Ersun Hoca,"Şampiyonluk Süreci Başlamıştır"diyerek buna işaret etmişti.

Direk şampiyonluktan bahsedilmeme nedeni,takımı strese sokmama.Daha yeni bir takım,gençlerde ağırlıkta.Doğru açıklamalar yapıyorlar bence.

He bu arada 41.yıl marşı daha çıkmadı,kimin yapacağı da belli değil.Taraftar olarak gerçi güzel besteler var forumlarda ama bakalım yönetimden ne çıkacak.

Son olarak;
"Şampiyonluk süreci başlamıştır" diyerek bitiriyim =)

Blog Widget by LinkWithin