11 Temmuz 2008 Cuma

Mehmet Aurelio


“Aziz Yıldırım, Bursa maçında soyunma odasına girip futbolculara böyle bağırmış ve ’Ayağınızı denk alın’ demiş.. Bu tehdit, Aurelio için sonun başlangıcı oldu..”
Bayram Tutumlu

"Fenerbahçe ile hiçbir sorunum olmadı, ancak Real Betis'in bana verdiği teklif daha iyiydi"

Mehmet Aurelio

"Halkımızca dile getirilen "sözünün eri" deyişi verdiği sözün ardında duran "adamlar" için kullanılan bir söz olup, sözleşmeye saygı prensibine eş değerdir. Yani Türk Halkının nezdinde verdiği sözü tutmak ve gereğini yapmak "adam olmanın" bir şartıdır."
Fenerbahçe SK

"Ne Fenerbahçe'nin ne de Aziz Yıldırım'ın düşmanı değilim. Tam tersine bu kulübe sempatisi olan biriyim. Aurelio'nun Real Betis'e gelmesi tamamen profesyonel bir konudur. O Real Betis'e gelmek istemiştir, ben de menajeri olarak bunu sağlamışımdır. Bir Türk gazetesinde benim ağzımdan verilmiş gibi Aziz Yıldırım aleyhinde söylenen tüm sözler yanlıştır"
Bayram Tutumlu

karşılıklı sözler, saldırılar, itiraflar, iftiralar, yalanlar ve gerçek olan şey Mehmet Aurelio'nun önümüzdeki sene Real Betis forması giyecek olmasıdır...

2 yorum:

torres dedi ki...

Etme Bulma Dünyası

Şu sıralar spor kamuoyunun gündeminde, Brezilya asıllı Türk vatandaşı Milli futbolcu Marco Aurelio’nun Real Betis’e transferi var. Bir süredir vizyonda olan bu filmi gördükçe biraz gerilere, aynı oyuncunun, aynı menaceriliyle Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye getirilişini anımsadık.
Menajeri, o dönemde Aurelio’yu Türkiye’ye getirip kendisini tanıtan Trabzonspor Başkanı Özkan Sümer’in elinden alıp, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a nasıl vermişse şimdi de aynı yöntemi Real Betis için izliyor.
Hukuki boşlukları kendi çıkarları için kullanıp, etik değerleri menfaatleri söz konusu olduğunda rafa kaldıranlara yönelik çok güzel ve sık kullanılan bir cümle vardır, hepimiz biliriz; “Bu boşluklar gün gelir sizi de vurabilir” derler. Doğrudur da...
Şimdi bakıyoruz Yıldırım ve hukukçu Asbaşkanı, Aurelio’nun gidişini engellemek için hukuk üzerinden yol arıyorlar. Menaceriyse uzaktan kamuoyunu Real Betis’e imza konusunda bilgilendirmekle zamanını geçiriyor.
Tıpkı 2003 yılında Trabzonspor’a yaptığı gibi...
Biraz arşivi karıştırıp dönemin Başkanı Sümer’in malum menajer için neler söylediğine baktık:
“Menaceri, Aurelio’yu ayartıp, bizden intikam almaya çalışıyor. Oysa bize Aureilo’yu 3 milyon dolara getireceğini söylemişti. Biz onu 600 bin dolara aldık. Şimdi de Aureilo’yu kendisini aracı etmeden transfer ettiğimiz için intikam peşinde. Aurelio kupa maçından sonra Trabzon’da kalmak istediğini söyledi. Ama gitmek isterse kendi bilir. Trabzon, Aurelio’dan ibaret değildir’’
Ne kadar da bugüne benziyor değil mi?
Fenerbahçe Aurelio’yu bağıra bağıra elinden kaçırıyor , işin acısı ele geçirdiği yöntemle. Birileri hukuk arıyor, yönetmeliklere sığınmaya çalışıyor. Hukuk böyledir işte, gün gelir herkese lazım olur...
Yıldırım’a bile...

Ergun Ata

Birde Ergun Ata cephesinden bakalım,çok sevdiğim bir yazardır.

Semt Aşığı dedi ki...

1907 dikkatimi çekti

Blog Widget by LinkWithin