20 Kasım 2008 Perşembe

İspanya Maçı Kayseri'de

Kayseri Büyükşehir Belediye ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, “Fatih Terim ile bir görüşmede bulunduk. Futbol Federasyonu, inşaatın durumuna göre 15 Ocak’a kadar FIFA’ya Kayseri Kadir Has Stadı’nı bildirecek. 28 Mart’ta İspanya’da oynanacak müsabakanın rövanşı büyük olasılıkla Kayseri’de 14 Nisan’da yeni stadımızda oynanacak. Böylece stadımızın açılış töreni de aynı gün yapılmış olacak” şeklinde konuştu.


Açıkçası sevindim... Türk Milli Takımı tüm Türkiye'nin takımı; maçlarını sürekli İstanbul'da oynaması beni çok rahatsız ediyor. İstanbul'daki insanlar zaten maça doymuş, milli maça gitmiyor, gitse tezahürat etmiyor, etse kendi klübünün sloganını atıyor. Bir Estonya maçı Diyarbakır Atatürk Stadı'nda veya Samsun 19 Mayıs'ta niye oynanmasın, 20.000 kişilik Erzurum Cemal Gürsel'de bir Malta maçı veya en azından hazırlık maçı da mı oynanmaz? Hadi onları geçtik ülkenin başkentinde en son ne zaman milli maç oynandı? Milli Takımı ülke geneli yaymak şart, emin olun ülke bütünlüğüne de katkısı olacaktır.

6 yorum:

İlker Yılmaz dedi ki...

bilmiyorum milli takım maçına gittiniz mi ama ben tövbeliyim. büyük bir organizasyon sorunu var. eziyetin katmerlisi çektiriliyor taraftara.

Adsız dedi ki...

bence doguya verilmeli duzenli olarak milli maclar. benim gorusum kimse kusura bakmasin ama dogudaki vatandaslarimizin en azindan bir malta estonya hatta yunanistan maclarini bile istanbuldakilerden daha cok hakettigi ve takimlarini daha iyi bir sekilde destekleyecekleri yonunde. gorun kayserideki maci seyirci 90 dakika susmayacak, verin diyarbakira maci ordaki taraftarda ac milli maca susmayacaklar 90 dakika. bole taraftara ihtiyacimiz var istanbuldaki sosyeteye deil, verin adanaya (ki kotu stadi) 90 dakika susarmi taraftar acaba?

selaminko dedi ki...

sahsen su milli macları dediğiniz gibi dagıtmalı takımımız. en azından hazırlık maclarını değişik kentlerde oynamalı. milli takımı ülkemden uzaklastırmaya istanbul takımına dönüştürmeye kimsenin hakkı yok.

Adsız dedi ki...

kayseri'de futbola ilgi sıfır.

çok büyük bir promosyon olayı vuku bulmazsa dolmaz o stad.

Adsız dedi ki...

inşallah kayserililer doldurur o stadı da boşa gitmez güzelim stad

Adsız dedi ki...

".....gorun kayserideki maci seyirci 90 dakika susmayacak......"

arkadas cok hayalperestmis. kayseri halkının futbola bu kadar ilgi duymadıgını biliyorum. adamlar butun yaz 10 kombine sattılar. :) tabi simdi o baska bu baska diyenlerde cıkabilir ama illa ki anadoluda oynanacaksa diyarbakır,adana,eskisehir,bursa,ankara
gibi sehirlerimiz dısındakilerin bu macta 90 dk susmadan bizim icin cok onem tasıyan bu macın hakkını veremezler. (ne cumleydi be :D:D)
saygılar...
flushroyal_1905

Blog Widget by LinkWithin