10 Kasım 2008 Pazartesi

Kadıköy'e Nasıl Gidilir?








2009 UEFA Kupası finaline ev sahipliği yapacak olan Kadıköy Şükrü Saraçoğlu stadına rakip takım taraftarları yukarda resimlerde görüldüğü gibi ulaşılıyor. UEFA yetkilileri dün maçı izlemek üzere stada gelmişler ve maç öncesi ile maç sonu stad çevresini incelemişler. Bu görüntülere ne demişlerdir acaba, raporlarını yazınca öğreniriz, ama pek de memnun kaldıklarını düşünmüyorum...

13 yorum:

Semt Aşığı dedi ki...

Finali gs oynarsa nolcak önemli olan o :)

Semt Aşığı dedi ki...

fb-gs oynarsa nolcak :)

Adsız dedi ki...

ali samiyeni de bi incelesinler bakalım zuhaa

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

kardesim hiç sana yakısıyo mu yorumlarımı silmek vs. oldumu hiç gslısın anladık ama hazmetsen yenilgiyi ne olur hak ettik kazandık.her sene böyle oluyor.hakemle ilgili serzenişte bulunma hiç tek pozisyonunuz dahi yok gol adına ayıptır.

ultras/Movement dedi ki...

Küfürlü olmadığı sürece yorum silinmemiştir...
Bu postal ilgili olarak da yorum silmedik "çubuklu sevdalısı"...

arnawut dedi ki...

:D :D abi süpersin :D

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

küfürli bir yorum yapmadım ben gerçekten eminim buna ilk yorumum silindi ama canın sağolsun hakem hakkında yorum yapmıştım sadece.Lincoln'ün yaptığı amatörce.Hatayı hakemde aramak yanlıs olur sen bile öyle yapmıssın.Hakemin suçu yok demistim sadece vs vs.

serdanka dedi ki...

Fenerbahçeli arkadaşım, ben galatasaraylı değilim. O yüzden taraflı yorum yapmayacağımı düşünerek oku yazdıklarımı. Derbide pozisyon yoktu. Pozisyon varsa onuda galatasaray buldu. Fener pozisyonu olmadan gol attı. Bir kere attığınız gollere bak ondan sonra konuş ve artık şu fanatik yorumlardan, herkese lafım vazgeçin. Çok çocukca oluyor. Seviyeli olduğu müddetçe birbirimizi kırmadıkça herşey serbest ama ben hiç taraf tutan bir yazı okumadım diyemem burda. Belli zaten bu blogda yazanlar adı üzerinde taraftar. Eğer hoşuna gitmiyorsa galatasaraylı gözünden görmek istemiyorsan okuma burayı. Ben farklı bir görüş, değer verilebilecek bir şey okumak için burayı seçiyorum. Saygılar.

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

Bende buranın tarafsız ve seviyeli bir blog oldugunu bildiğim için okuyorum o yüzden arkadaşın licoln'ün pozisyonuna serzenişte bulunmasına üzüldüm.

ultras/Movement dedi ki...

Çubuklu sevdalısı,
Yorumun maç ile ilgili yazmış olduğum yazıda bulunuyor.
Yukarda da dediğim gibi küfürlü olmadığı sürece yorum silmiyoruz...

"çok taraflı bir yorum yapmıssın.Lincoln o pozisyonda sormalıydı hakeme tek mi cift mi diye.hakem düdüğünü gösterdi bekle dedi ve düdüğü çalmadan en direk vurusu gösterdi.ordaki suç lincoln dedir.

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

evet bende gördüm zaten dediğim gibi tarafsız ve seviyeli bi blog olmasa bende okumam yazmam buraya.benim yanlıs anlamam sanırım kusura bakmasın kimse.

hugostiglitz dedi ki...

Deplasman seyircisinin geldiği güzergah bence çok rahat. Taksiden inip stada girme imkanı var. Çoğu Fenerbahçeliyle karşılaşmıyorlar. Finalde böyle 1 tarafa 50bin diğer tarafa 2bin500 bilet verilmeyeceği için deplasman tribünü girişi normal migros tribünü girişine bağlanır, bir sıkıntı kalmaz.

gkhngnyhn dedi ki...

hayda bu yazıyla maçın hazımsızlığının ne alakası var şimdi.

ek olarak, uefanın bundan rahatsız olduğunu hiç zannetmiyorum. birincisi, olay çıkmıyor ki uefanın istediği bu. 2.si şl finalinde tribünler bölüşüleceği için zaten bu şekilde gelinmez, muhtemelen maraton önüne bırakılır herkes, sonra dağılırlar diye düünüyorum.

Blog Widget by LinkWithin