11 Haziran 2012 Pazartesi

İrlanda Maçı Ertesi



  • 3-1lik İrlanda galibiyeti sonrası Hırvatistan teknik direktörü Biliç yaptığı basın açıklamasında, takımından galibiyet beklediğini ve sahada herşeyin istedikleri gibi gittiğini, oyuncularının ellerinden geleni yapıp, taraftarın takımı sonuna kadar desteklediği belirtip: "Oynadığımız oyun beni memnun etti, topu çevirdik, organize ataklar yaptık ve oyunun hakimiydik. İtalya ve İspanya gibi 2 zorlu maç bizi bekliyor ve bundan daha iyisini de yapmamız lazım" diye konuştu. 14 Haziran'daki İtalya maçı hakkındaki görüşleri sorulan teknik adam: "Onlar ve İspanyollar kuşkusuz ki İrlanda'dan daha güçlü. Benim sevdiğim gibi topu ayakta dolaştıran bir oyun oynuyorlar, şimdi onları analiz etmeye çalışacağız ama İrlanda maçındaki gibi oynarsak kimseden korkmayız." diye cevapladı soruları...
  • Avrupa Şampiyonası öncesi son hazırlık maçı olan Norveç karşılaşmasında sakatlanan ve yapılan testler sonrası Milli Takımdan "azledilen" Oliç, bugün sürpriz bir şekilde sakatlığının geçtiğini ve İtalya maçında oynayabilecek durumda olduğunu belirtti. Bu sirpriz demeç sonrası görüş bildiren Biliç, takımın teknik direktörünün kendisi olduğunu ve aldığı kararların Münih'teki doktor raporları sonrası Oliç'le görüşerek aldığını söyledi.
  • C Grubundaki rakiplerini değerlendiren İspanyol Mundo Deportivo, Hırvatları Suker'li Boban'lı, Prosinecki'li 90ların milli takımına benzetti. Marca ise Hırvat ulusal takımının savaşa gider gibi maça ciddi hazırlandığını ve Del Bosque'nin takımına dişli bir rakip olacağını yazdı.
  • İrlanda basını ise Trapattoni'yi eleştirirken, hakemlerin kötü yönetiminin takımın "berbat" oyununu gölgede bırakmaması gerektiğini ve 2006da Kıbrıs Rum Kesimi'ne 5-1 kaybettikleri maçtan sonra en kötü oyunu oynadıklarını yazdı.
  • İrlanda maçı sonrası Poznan'dan kamp yaptığı yer olan Warka'a dönen Hırvat milli takımı günü eğlenceli bir antrenman ile noktaladı...

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin