1 Haziran 2012 Cuma

EURO 2012'ye Doğru Hırvatistan#1


  • Avrupa Şampiyonasının başlamasına bir haftadan az bir zaman kala Hırvatistan milli takımı son hazırlık çalışmalarını yapmak üzere Oslo'ya geldi. Yarın saat 20.00'de Norveç'le karşılaşacak olan Hırvatların idmanına sakatlığı süren  Modrić  katılmazken, takımın sağlık ekibine göre başarılı futbolcunun yarınki hazırlık karşılaşmasına yetişebileceği belirtildi.
  • Norveç maçı için Avusturya'da kamp yaptığı hotelden ayrılan Biliç'in takımına, hotel personeli turnuvada başarılar dilerken, "İyi Şanslar Hırvatistan" yazan bir pasta hediye ettiler...
 
  • Oslo'da ayaklarının tozuyla çıktıkları idman sonrası Norveç maçıyla ilgili görüşleri sorulan Slaven Bilic, Norveç takımının oyun yapısının Irlanda'ya benzediğini belirtirken: "Norveç milli takımı bir çok yönüyle turnuvada karşılaşacağımız İrlanda'ya benzemekte. Yarınki maç sonrası eksik yanlarımızı görüp, takımda son revizyonları yapmayı planlıyorum. Maça gelecek olursak, kötü oynayıp kazanmaktansa, iyi oynayıp kaybetmeyi tercih ederim" şeklinde konuştu.
  • Hırvatların İrlanda Cumhuriyeti karşısına Pletikosa, Vida, Ćorluka, Schildenfeld, Strinic, Srna, Modrić, Dujmovic, Rakitić, Mandžukić, Jelavic on biriyle çıkması bekleniyor.
  • Hırvatistan milli takımı salı günü Polonya'ya gidecek ve grup maçları süresince Warka'daki Sielanka Hotelinde kalacak. Takımın idman yapacağı sahanın zemini İngiliz bir firma tarafından yapılırken, hotelin 60 odası misafirler için yeniden düzenlenirken, her odaya LCD televizyon konulup, sauna ve fitness salonu da noksansız olarak hizmete hazırlandı..
  • Hırvatistan ulusal takımı en son serbest atış golünü ne zaman attı sorusuyla bitirelim. Bilenler yorumlar bolümüne yazsınlar bakalım...

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin