14 Aralık 2008 Pazar

Liverpool:2-2:Hull City


Erol Evgin'den "Ah Bu Hayat Çekilmez" şarkısı tam biz Liverpoollulara göre.
"Ah Bu Hayat Çekilmez/Sen Olmazsan Gerrard"

"Christmas'ı lider tamamlarsak, %80 şampiyon oluruz" der demez Rafa Benitez, kırmızılılar içerde yine puan kaybetti. Aslında 2-0dan geriye gelmek bir başarı olarak görülse de, kaybedilen 2 puan var ve bugun Chelsea kazandığı takdirde liderlik el değiştirecek. Hull City karşısında alınacak 3 puan oldukça önemli olacaktı, Arsenal ve Manchester United beraber kalmış, aradakı puan farkı iyice açılacaktı ama olmadı, olamadı... Daha önce de bahsettiğim gibi böyle maçlar kayıpsız atlatıldığı durumda, şampiyonluk için avantajlı duruma gelirsin. Kupayı oldukça fazla isteyenlerden Carragher'a da geçmiş olsun diyoruz, olur böyle vakalar, Gerrard kaptan halleder...


Liverpool: Reina, Arbeloa, Hyypia, Carragher, Dossena, Mascherano (Leiva Lucas 87), Alonso, Benayoun (El Zhar 74), Gerrard, Riera (Babel 82), Kuyt. Yedekler: Cavalieri, Agger, Keane, Ngog. Sarı Kart: El Zhar, Hyypia, Alonso. Gol: Gerrard 24, 32.

Hull: Myhill, McShane (Marney 27), Zayatte, Turner, Ricketts, Mendy, Ashbee, Boateng (Halmosi 66), Geovanni, Barmby (Windass 77), King. Yedekler: Warner, Garcia, Cousin, Giannakopoulos. Sarı Kart: McShane, Boateng, Marney. Gol: McShane 12, Carragher 22 kk.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin