9 Haziran 2012 Cumartesi

AMK Çıkmış AMK

"Reklamın iyisi kötüsü olmaz, mühim olan konuşulmasıdır" mantığıyla bir spor gazetesine herkesin açılımını bildiği AMK kısaltması ad olarak verilen ve bir aya yakın süredir televizyonlarda, internet ortamlarında reklamlarda bu açılımı vurgularcasına tanıtımları dönen AMK gazetesi bugün gazete bayiilerinde yerini almış. Gazeteyi henüz almadım, inceleyemedim ama bu reklamlardan sonra istediği kadar ciddi habercilik yapsın İngilizler için, özellikle de Liverpool taraftarı için The Sun neyse benim için de AMK o olacaktır, zaten gazeteyi çıkaranların da amacı tabloid The Sun'a benzemek değil miydi, başaracaklar AMK...

1 yorum:

Celal Abbas dedi ki...

Bu tavrı bu tarz anlayışı doğru bulmuyorum. Bu isimden başka hiç isim yokmuydu Allah aşkına. Bu isimden başka isim bulamayacak kadar yaratıcılıktan uzakmısınız.

Bu anlayışa ben prim yaptırmak istemiyorum. Bu tarz pazarlama sisteminin başarılı olupda devamının gelmesini istemiyorum. o yüzden ben hiç almayacağım. hatta merak edip içeriğine yüzüne bile bakmayacağım. Benim için bu gazete bu anlayış Mozaiklenmiş TV görüntüsünden başka bişi değildir.

Bu tarz anlayışa artık yeter diyorum AMK :)))

Blog Widget by LinkWithin