29 Aralık 2008 Pazartesi

Ne Mehmet'miş Be! #3


Mehmet Yıldız ile ilgili görüşlerimizi bu blogu takip edenler biliyorlar, artık yazmayacağım, zaten Ronaldo'nun Real Madrid'e transfer hikayesi gibi olacak bu Mehmet Yıldız-Galatasaray flörtü çok yakında. Gecenin bu saatinde bilgisayarı kapamadan ajanslara bir bakayım dedim ve Sivasspor basın sözcüsünün beyanatını okudum, okudum ve üçüncü defa okudum. Bakalım ne demiş arkadaş:

"... Şunu açıkça söylemek istiyorum. Sivasspor'un menfaatlerine zarar verecek hiçbir şeye biz yönetim olarak evet demeyiz. Bizim Galatasaray'dan tek istemediğimiz futbolcu Necati'dir. Bunun bütün kamuoyu ve Sivasspor taraftarlarının bilmesini istiyorum. Çünkü Necati gibi bir futbolcu Sivas'ta çok kabul görmez. Necati bizim pazarlığımızın içinde yoktur. Her iki kulüp başkanı hem futbolcu isimleri üzerinde hem de fiyat konusunda görüşmelerini sürdürüyorlar..."
Fikret Ünsal isimli arkadaş Galatasaray'dan kim gelirse gelsin kabulümüz ama Necati'ye kapımız sonuna kadar kapalı demiş. Sebep olarak da Necati gibi bir topçunun Sivas halkı tarafından benimsenmeyeceğini de belirtmiş kulübün basın sözcüsü... Necati'yi Galatasaray kadrosunda yer alan diğer oyunculardan ayıran fark nedir, keşke bir belirtseydi de biz de aydınlansaydık. Saçlarının uzunluğu mu, yoksa yaşantısı mı? Belki de yaptırdığı dövmelerdir? İçki içtiğini bilirim Necati'nin bir çok topçu gibi ama sapıttığına da rastlamadım... Peki sorun ne? Meselenin aslı Necati'nin Avrupa'yı bırakıp Sivasa'a gelmek istememesi. Bunu da belirtmişti zaten: "Sezon sonuna kadar Real Sociedad'ta forma giymek istiyorum. Hem teknik direktörümüz hem de takım arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyorum. Bu aşamada kesinlikle Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Sezon sonu geldiğinde hangi takıma transfer olacağıma kendim karar vermek istiyorum." Aslında Sivasspor basın sözcüsü "Bizi istemeyeni biz de istemeyiz" demiş olsa, bu yazıyı buraya yazmayacaktık, kendisini takdir edecektik ama yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali "Biz Necati'yi istemiyoruz ki zaten" e getiriyor olayı, sanki Necati de onları çok istiyor...
Aslında bu Fikret Ünsal'ın ilk vukuati değil, bir de geçen sezon sarf ettiği sözler var ki, gülsek mi ağlasak mı dedirtecek cinsten... Buyurun...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

necati adanadasporda oynarken ilk geldiginde bizim siteye tasinmisti, cokda alcak gonullu bir adamdir gelmis taa izmirden isteyen herkese usenmez verirdi takim formasini imzalayip, tek sorunu esiyle cok kavga etmesiydi yani ole derlerdi cok calkantiliymis esiyle evliligi felan ama onun disinda bir kere bile gormedim icki icip sapitmis felan kimseye terbiyesizlik felan yapmamistirda adanada dovmeye kupeye ickiye birsey demez zaten kimse sivaslilara belki ole huylari ters gelmistir ddovme icki felan diyince biraz muhafazakar heralde halki.

Nazmi Hasdemir dedi ki...

neceti bu tipiyle, inek yalamış saçıyla, küpeli kulaklarıyla, son model jipiyle, dövmeleriyle mutavazi anadolu kentinde her maç gol atsa bile bir araba dayak yer. sivas benim memleketim ilk yumruğu da ben atarım.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
ultras/Movement dedi ki...

Küfür içeren yorum silinmiştir...

Adsız dedi ki...

düşüncelerinize aynen katılıyorum ve kimsenin dış görünüşünün kimseyi ilgilendirmemesi gerektiğini düşünüyorum.tabiiki klüpler futbolcu alırken kendilerine göre kriterler belirliyorlardır ve sivasta kendince sebeplerden necatiyi istemeyebilir.bunun için dış görünüşü saçları,dövmesi falan gerekçe olabilir bu onları ilgilendirir yani kendileri bilir.ben adanalıyım necati burdada oynadı bir olayını duymadım.
@nazmi hasdemir
bir insanın saçları uzun diye küpeli,dövmeli diye dayak yemesinin dışlanmasının normal ve olması gereken gibi gösterilmesi dehşet verici cidden.sivası bilmiyorum hiç ayak basmadım ama onlarında böyle insanlar olduğunu düşünmüyorum.buraya yapılan yoruma bakınca gerçekten üzüldüm.bir insana yumruk atma hakkını kendinde görmek hele böyle bir sebeple üzücü cidden.

Blog Widget by LinkWithin