31 Aralık 2008 Çarşamba

Ne Mehmet'miş Be! #4


Ligin ilk devresi Bülent Uygun'a göre "Chistmas" tatili için erken bittikten sonra ortaya düşen bir bombaydı Mehmet Yıldız. Kime gidecekti bu büyük golcü? Herkes onun peşindeydi, dolarlar eurolar havada uçuşuyordu, ki para yetmez yanına bir çok topçu da teklif ediliyordu. Dışardan bakan da ligin gol kralı olduğunu filan zannedecek düzeydeydi bu transfer söylentisi... u/M blogun görüşü ortadaydı bu konu hakkında, ki izşeyebildiğim kadarıyla diğer bloggrlar da benimle aynı görüşü paylaşıyorlardı. Sonra Sivas'ın basın sözcüsü çıkıp Necati'nin kariyerinin 5te ikisine sahip olmayan Mehmet Yıldız transferinde "Necati gibi adam Sivas'a giremez" tarzı kendi kişiliğini açığa veren bir açıklama yapıverdi. Basının da gazıyla olaylar o kadar büyüdü ki, Sivaslılar üşenmemişler www.mehmetgitmesin.com adlı web site ile topçularına "Gitme, kal bu şehirde" mesajı vermek istemişler... Hem kendi taraftarına hem de bizlere yine mutlu haber Fikret Ünsal'dan geldi : "Mehmet Yıldız sezon sonuna kadar Sivas'ta." Müjde size Sivaslı dostlar, kaptanınız kaldı, "Mehmet'iniz var oldu"... Bu konu da burada kapanmış oldu... Oh be... Ne Mehmet'miş...

2 yorum:

selaminko dedi ki...

Mehmet'in transfer olmasını istemiyordum ama sevindiğim tek şey Necati'den tamamen kurtulacagımızdı.

gokmenoz dedi ki...

Harbiden "ne" mehmet bu? nedir yani bu mehmet yıldız. kariyeri nedir ne yapmıştır. Anadolu takımınlarında takımını sırtlayan birçok golcüden farkı var mı. pehlivan gibi mi olması? yerli rooney falan kelamları ediliyordu bir de. herkesin içinde bir cem yılmaz var. şükür ki saçma açıklamalardan sonra sivas'ta kaldı. anadolu kulüplerinden çıkan kralları biliyoruz. zafer biryol nerde? bursasporlu okan vardı hani? ya veysel cihan? sirkulasyon futbolcularının büyük takımlarda işi yoktur. yapamaz.

galatasaray'a gelirsek, transfer politikası bu kadar mı kötü olur. bir futbolcu almak için bu kadar mı ekstralar çıkartılır. 3milyon euroluk topçu mu sadece? necati, mehmet güven, aydın(kiralık) veriyosun ayrıca. hayır necati ve mehmet'in bir katkısı da yok, olamaz da bu takıma lakin daha önce de yaptın sen bunu. volkan yaman'a neler verdin. genç ferhat'ı da kaçırdın galatasaray'dan.

galatasaray altyapısı takas için oyuncu yetiştirmek için olmamalı. şöyle dönüp bi arkaya bakmalı.

Blog Widget by LinkWithin