25 Aralık 2008 Perşembe

Ne Mehmet'miş Be!


Aynı gün içinde çıkan iki spor gazetesinden biri Mehmet Yıldız'ı Galatasaraylı yaparken, diğeri de Fenerbahçe formasını çoktan giydirmiş bile. Oysa ki trilyonlarım olsa 3 kuruş vermem bu topçuya. Bir estetiği olmayan ve gollerini hep ite kaka, düşe kalka attığını hatırladığım bir golcüdür Sivaslı pehlivan Mehmet gözümde... Şimdi konuya eleştiri ile girince "Sayın Bülent Uygun" diye cümleye başlayıp "Bülent kardeşim" ile bitiren Hakan Şükür kızacaktır ama gerçek bu ne yapalım... Milan Baros'un yanında Mehmet Yılmaz hiç de şık durmaz. Fenerbahçe tarafından bakarsak konuya Aragones'in bu topçuyu isteyeceğini de hiç sanmam... Sivasspor da Kayseri gibi kendi çalıp kendi oynuyor gibi, onlar da İstanbul'u afişlerle donatmış, Kayseri kalesine astıkları "Yıldızlarımızı satmayacağız"pankartı ile de yaygara koparmışlardı, sonra ne oldu, biri Trabzon'a gitti, biri de pastırma diyarında her ne kadar kaptan da olsa, mutsuz-üzgün zaman dolduruyor...

4 yorum:

selaminko dedi ki...

hocam Mehmet Yıldız konusunda kesinlikle hemfikiriz. Herhangi bir büyük takıma yakısacak bir oyuncu değil. Tamam çabasını takdir ediyorum ama Sivas dışında nereye giderse gitsin performansı %50 düşer. Ayrıca benim gözümde forvet oyuncusu teknik adamdır, bu şekilde olmamalı. O nedenle bana Koller mi ÜmitKaran mı deselerdi mesela ben Karan derdim.

Sinan Yılmaz dedi ki...

İte kakan atınca gol sayılmıyor mu? İlla estetik mi atması lazım. Ben de diyorum ki 2 büyüklere giderse performansını ikiye katlar.
Bakalım göreceğiz

Adsız dedi ki...

anca bu kadar ucuz, sığ yorumlanabilirdi mehmet yıldız.

bence sadece top nerede saklı postu atın. sadece orada çekilebiliyorsunuz zira.

cevdet ünüyok

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
so it seems that there is an option for Yildiz to play in Intanbul´s team, as I wrote some days ago on my blog.
we will see the news during the following days.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Blog Widget by LinkWithin