5 Ocak 2010 Salı

Fenerbahçe Marşı İstemiyorum



"Biz her kulübe saygılıyız. Bizim yanımızda Fenerbahçeli taraftarlar da geliyor, beraber fotoğraf da çektiriyoruz, bunlar da güzel şeyler. Ancak orası bizim özel bir yerimiz, soyunma odamızın da dibi. Ben böyle bir şey istemiyorum. Ben orada olduğum sürece böyle bir şey olmayacak"

Arda Turan
Galatasaray'lı Futbolcu

İdmanda bir taraftarın telefonun Fenerbahçe marşı çalması sonrası gösterdiği tepkiye cevap verirken

11 yorum:

Jordan dedi ki...

Arda haklı burada Arda'ya kızılacagına Fb'li bi taraftarın bizim idmanımızda isi neydi onu sorgulamak lazım. Bizim guvenlikcileri sorgulamak lazım.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
NAMCO dedi ki...

Extensor büyü arda diye yazmış bu yazıyı. 22 yaşında Türkiyenin en iyi futbolcusu tüm Dünya tarafından seviliyor gittikçe ama insanlar onu bitirmek için ellerinden geleni yapıyor. Yazık.

Bu arada post için sağol ultras.

ultras/Movement dedi ki...

Küfürlü yorum nedeniyle yazı silinmiştir...

Vandir dedi ki...

helal olsun az bile yapmış

Amaranthus dedi ki...

Kaptan Birtanesin...

lnclt dedi ki...

Taraftar değil basının içinde olan birisiymiş (sadece basın mensuplarının girebildiği ve soyunma odalarına kadar giden yolda) telefonu tesadüfen çalmamış, oyuncular sahadan içeri girerken bilinçli çaldırmış. Arda'nın kendi ifadesi...

muyek dedi ki...

NAMCO isin gucun yok mu , avukati misin Ardanin kardesim sen? Extensor yazmis yazisini kendi blogunda gelip burda sikayeti ettigin mertebe kim veya neden sikayet etme geregi duyuyorsun ?

Arda olayiyla da ilgili , Arda biraksin boyle kuheylanvari hareketleri herseyden once. Liverpoolda oynar denilen bir adamin bole cahil cuhela hareketlerde bulunmasi gercekten cok uzucu. Mustafa Sarpta GSli , Ugur Ucarda x isimli adamda cani gonulden GS li , neden baska biri cikip dayilanmiyorda Arda Turan kendisinde teror estirme yetkisini goruyor ? Arda'nin 1 numarali kankasi Acunda fenerli , hadi kolaysa ona da posta koy guzel kardesim, ya da FB semtinden bile arabanla gecme madem bu kadar giciksin . Extensor buyu demis dogru da demis, Ardanin mental olarak daha cok kat edicegi yol var .

NAMCO dedi ki...

muyek düzgün konuş istersen önce sen. İstediğim şekilde yorumumu istediğim yerde yazarım ben orda bakış açılarının farklılığını söylemek istedim ki extensor da emin olmadan yorum yaptığını söyledi ve özür diledi. Galatasaray klübünü kaptanının Metin Oktay tesislerinde böyle bir durum olduğunda yapması gereken budur. Oraya gelipte Fener marşı çalan adamdan hesap sorulur sorulcaksa. Ardanın mental eksiklikleri olabilir ama 22 yaşında kaptan olmuş bir adamdan mükemmel olmasını bekleyemez kimse ki bana göre yeterince iyi götürüyor.

Acunla kanka demişsin evet zaten açıklamasında da yeri geliyor fenerlilerle foto çektiriyoruz ama orası bizim özelimiz orda olmaz diyor ama senin gibi bakış açısından bakanlar Ardayı eleştiriyor bu durumda bile gerçekten Arda gitsin yurtdışına bana göre zaten yurtdışında böyle saçma sapan olaylar da yaşamaz medya onun futbolunu takip eder. Ayrıca eminim ki orada Arda uyarmasa başka bir futbolcu çıkıp uyarırdı o armayı göğsünde taşımanın gereği budur. Galatasarayın haklarını her yerde herkese karşı korumaktır.

muyek dedi ki...

Guzel kardesim senin yazdiklarindan kesitler yaparak varmak istedigim noktaya gelicem.

"Galatasaray klübünü kaptanının Metin Oktay tesislerinde böyle bir durum olduğunda yapması gereken budur. Oraya gelipte Fener marşı çalan adamdan hesap sorulur sorulcaksa" demissin

Lutfen bana aciklar misin en son ne zaman Arda Turan oncesinde bir GS kaptaninin birine cikip dayilanip artistlik yaptigini ? GS Kaptani diyoruz bu takim Turkiyenin en onemli 3 takimindan biri degil mi, neticede Kemiskezeksporun kaptani degil Arda Turan. Hareketleri , davranislari da ona gore olmali. Arda Turan Kurtlar Vadisinde rol kesmiyor. GS klubunun guvenlikcisi var , saha sorumlusu var bu olaylarda mudahale edebilcek. Kaptana gelene kadar bu olayi olaysiz halledebilcek 50 tane adam var klupte. Hadi onu da gectim , diyelim ki ben GS taraftariyim kucuk kardesimde fenerli . Aldim kardesimi antremani izlemeye gittim , kardesiminde cep telinde fb marsi caldi , ne yapmam gerekli sence ? Cep telefonunda melodi mi siliyim , yoksa vay efendim nasil olurda boyle ebedi bir yerde fb marsi caldi diye firca atmam mi gerek ? Avrupadan bahsediyorsun, avrupa klubu oldugundan dem vuruyorsunuz ama az biraz da avrupali insanin hosgorusunden, dusunme yapisindan bahsedin.


2inci olarak " Arda gitsin yurtdışına bana göre zaten yurtdışında böyle saçma sapan olaylar da yaşamaz medya onun futbolunu takip eder " demissin

Arda Turan kusura bakma ama kendisi kendini gundeme dahil etmek icin boyle olaylarin icine sokuyor. Kaptanlik oncesi bu kadar gundeme geliyor muydu , magazine cikiyor muydu boyle millete dayilanip racon kesiyor muydu ? Hayir degil mi ? Avrupada gidip zaten mecbur futbolunu oynicak , Turkiyedeki gibi istesede gundemde kalamicak o yuzden hem kendisi hemde diger insanlar icin en hayirlisi gitmesi. Gs da Ergun Pembe gibi ornek beyefendi olmakta var Vedat Incefe gibi cirkef oyuncu olmakta var . Arda beyefendilikten ziyade Vedat misali millete posta koymaya , kavga edip dalasmaya bayiliyor.


" Arda uyarmasa başka bir futbolcu çıkıp uyarırdı o armayı göğsünde taşımanın gereği budur. Galatasarayın haklarını her yerde herkese karşı korumaktır "

Gsin hakki rakip takimin marsi caldi diye yeniyorsa veya boyle basit bir olaydan oturu tahamulsuzluk oluyorsa , FB klubunu yakalim o zaman. Ezeli rekabette olmasin. Yukarida da yazdigim gibi eger ki mars calinmasi hakkimiz gasp edildi diye goruluyorsa , o hakki savunucak tesislerde gerekli insanlar var , Arda Turan benim bildigim kadariyla guvenlikci veya tesis sorumlusu degil. Ha baska futbolcu da yapar demissin neden bugune kadar baska bir isim sivrilmiyorda her olayda Arda Turan cikiyor insanlarin karsisina.

Son olarakta Arda Turan hakka hukuka , delikanliliga , orfe adete cok saygi duyan biriyse neden kardesim dedigi adamin kiz arkadasina gidip yaziyor bunu da bir dusunun once. Ornek insan degil mi, GS kaptani ama yaptigi isler delikanliligiyla epey tezat.

muhder dedi ki...

tutmayın küçük enişteyi.

Blog Widget by LinkWithin