16 Ocak 2010 Cumartesi

"Galatasaray Sadece Lisenin"



''Yakında amigo takımı oy kullanma hakkı elde ederse şaşırmayın. Böyle bir şey olursa da artık kongrelerimizde kavgalar olur ve silahlar çekilir. Sizlerde seyredersiniz. Burası yol geçen hanı değil, benden uyarması. Bu yol tehlikeli bir yol. Birileri çıkıyor ve paralarını yatırdığı insanları üye yapıyor. Bu deliği tıkamak lazım."
Mükerrem Taşçıoğlu
Galatasaray Divan Kurulu Toplantısında konuşurken

Aslında uzatmaya gerek yoktu, "Galatasaray sadece lisenin" deseydi ya... Anadolu lisesi sınavlarına "yarış atları" gibi bol dershane, az "sosyal hayat" diyeti ile hazırlanıp, liseyi kazanan ve kalpleri Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor için çarpan Galatasaray Lisesi mezunlarının kalsınmış Galatasaray... Küçük olsun bizim olsun zihniyeti hala devam ediyor görüldüğü üzere... Merak etmeyin, Galatasaray'a üye olan tribüncüler, takıma sahip çıkmak adına sizin ödediğiniz bedelin kat ve kat fazlasını ödeyerek oy hakkına sahip oluyorlar, yoksa Galatasaray adası ya da Kalamıştaki tesislerde 10 kuruşa çay içmek için değil, bozmayacaklar sizin rahatınızı belki ama köhnemiş düzeninizi bozacaklar... İşte esas korkunuz bu aslında... Değil mi?

5 yorum:

Cem88 dedi ki...

liseye karşı değiliz ama galatasarayın gerçek sahibi taraftarıdır lisenin kibirli tavrı yıllardır galatasaraya ne fayda sağladı en zor günlerde yardım kmapanyaları yapılırken o liseli zengin elitler klube ne verdi

GialloRosso dedi ki...

Canaydın'ın Mükerreri,
Mükerrem Taşçıoğlu :)

lnclt dedi ki...

Gaza gelmemek lazım. :)

Selim Ugur dedi ki...

Kalamis veya GS Adasinda bir kac 10 kurus degil artik.

Ben kulup uyesi degilim bu iki tesise istedigim gibi girip cikabiliyorum.

Tascioglu'nun konusmasini canli olarak dinlediniz mi? Yoksa basindan mi okudunuz?

Ilker Ozturk dedi ki...

Galatasaray'da Liselim olan/olmayan diye bir ayrım yoktur. Bu tartışma sunidir. Alet olanlar ise sadece Galatasaray düşmanı fenerliler tarafından gaza gelen cahillerdir. Tek bir Galatasaray vardır! Bunu unutmayın.

Blog Widget by LinkWithin