22 Ocak 2009 Perşembe

Bravo Tottenham

Global ekonomik krize inat İngiletere'nin Tottenham Hotspur kulübü önümüzdeki iki sezon boyunca sezonluk biletlerin fiyatlarını "dondurduğunu" açıklamış. İki sene boyunca fiyat artışı yapmayacakları müjdesinin yanında, şimdiden bilet alacaklar için %15lik bir de vergi indirimi yapılacakmış. "Bugüne kadar taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı, bu zor şartlarda bizim de onlara bir jestimiz olsun" diye açıklamışlar bu kampanyayı kulüp yetkilileri... Yurt dışında böyle güzel uygulamalar olurken, bizde ise her sene bilet fiyatları arttıkça artıyor... Sahi bizi kriz vurmuş muydu? Yoksa teğet mi geçmişti?

3 yorum:

Joe Jonese Atesdagli dedi ki...

Düzeltmek gibi olmasın ama kombine bilet satışı yapılacak stad inşaatını finanse etmek için yapılmış bir uygulama. Yani taraftarlar aldıkları kombineyi White hart'da kullanmayacaklar yeni stadda kullanacaklar.

ultras/Movement dedi ki...

Bilgi için teşekkürler. Bu bize göre daha da vahim... Bizde yeni bir şey yapıldığında bırakın fiyatların sabit kalmasını ya da inmesini, hemen fiyatı artıyor... Aslantepe'deki stadda kombinelerin Sami Yen ile eş değer fiyatta olacağını sanmıyorum...

liverpoolandkop dedi ki...

küme düşersek satışlar düşer şimdiden satalım "Türk" mantığıyla yapmış olmasınlar :)

Blog Widget by LinkWithin