30 Ocak 2009 Cuma

Mihailov Başkan, Stoilov Teknik Direktör


Bulgaristan Futbol federasyonu yeni başkanını seçti: Borislav Mihailov. Bugün yapılan genel kurulda salonda bulunan 373 üyeden 316sı eski başkan Mihailov'un görevine devam etmesi yönünde oy kullanınca, Borislav Mihailov bir kez daha Bulgar futbolun en tepesindeki kişi olarak göreve getirildi. Başkan, oy işleminin bitiminde yaptığı açıklamada kendisine güvenenlere teşekkür ederken, Bulgar futbolunun eski günlere dönmesi için daha fazla çaba sarfedeceklerini ve yönetim kuruluna da özellikle 1994 Dünya Kupası ruhunu tatmış kişileri getireceğini belirtti.


Kendisi de 94 Dünya kupasında Bulgarsitan Milli Takımı kalesini koruyan Mihailov, bir çok takım arkadaşını da yanına almış bulunuyor. İşte yönetim kurulunda görev alacak üyeler:
Yordan Lechkov,Nasko Sirakov, Emil Kostadinov, Yordan Hristoskov, Andrey Ikonomov, Mihail Kasabov, Kamen Kostadinov, Nikolay Gigov, Grisha Ganchev, Kamen Gergov, Nikolay Dimitrov, Atanas Furnadzhiev, Krasimir Gergov ve Martin Mitev.
Öte yandan ulusal takımın teknik direktörlüğüne ise büyük oranda Stanimir Stoilov'un getirileceği düşünülüyor. Başkan Mihailov :" Teknik direktörün kim olacağına önümüzdeki hafta karar vereceğiz ama benim oyum Stoilov'dan yana" diye açıklamlarda bulundu... Stoilov şu anda Bulgaristan liginde üçüncü sırada olan Liteks'in teknik direktörü ve bize de hiç yabancı değil, 92-93 sezonunda da Fenerbahçe forması giymişti...

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin