11 Ağustos 2009 Salı

Galatasaray ve Voleybol Şubesi


Aslında voleybola çok uzak değilimdir, izlemeyi severim, zaten bir yerde top zıplasa hemen dikkat kesilir izleriz, o ayrı konu ama, çocukluğumuzda futbol ve lise yıllarında da basketbol derken voleybola el atamadık. Haldun Üstünel yine kimi transfer etti diye resmi siteye her gün onlarca kez giriş yaparken bazı transferlerden haber veriliyordu: Gözde Dal, Zeynel Korkmaz, Ashley Nemer, Özlem Özçelik... Bu işi biraz araştırınca da işin iç yüzü ortaya çıkmış oldu. Galatasaray bu yıl voleybolun başına Orkun Darnel'i getirmiş ki kendisini aslında Su Topu takımından biliyorum, bu branştaki Galatasaray üstünlüğü yadsınamaz, aynı zamanda da tribünlere gelen iyi bir Galatasaray'lı Orkun Darnel... Alınan duyumlara göre voleybol şube direktörü Orkun Darnel, planlı ve programlı bir çalışma sonrası Avrupa'dan kupa getirme hedefi koymuş takımlara ki yapılan transferler bunu doğrular nitelikte... Peki, bu sene Galatasaray üst sıraları zorlar mı? Transfer edilen oyuncuların kariyerlerine bakılınca milli takımlarda yer alan oyuncular oldukları gözüküyor, şubenin başındaki yönetici de bu işe gönül vermiş durumda, tek eksik kalıyor taraftar... Basket maçlarından dolayı salonlara alışık olan seyircimiz, bayan ve erkek takımlarımızı yalnız bırakmazsa, şampiyonluk hedefi bu sene tutturulabilir, zira taraftarın salonda yaptığı baskı inkar edilemez bir gerçek...

4 yorum:

mustafa taha dedi ki...

fenerbahçe bayan takımının yaptığı tranferleri ve kurduğu kadroyu gözardı etmemek gerekiyor. Kimseye nasip olmayan Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu Türkiye'ye getirirlerse şaşırmamak lazım...

kutay dedi ki...

elif ağca'yı atlamamak lazım, beni tribünlere çekebilecek bir voleybolcudur...)

YASİN GÜNEŞ dedi ki...

Geçen sezon zaman zaman Voleybol maçlarında tribündeki yerimizi aldık. Genellikle voleybol izlemek için değilde derbi maçların stresini tatmak isteyenler doldururdu tribünleri.
Salonların derbi maçları haricinde dolmasını pek beklemiyorum. Kemik taraftar dediğimiz kitle futbol, basket, voleybol ayırt etmeden arma için tribünlere koşuyor.
Kimileri de voleybol maçını futbol maçı edeasında izliyor.
Bu sezon beklenilenin üstünde iyi transferler yapıldı.
Hem bayanlar, hemde erkeklerde iyi performans bekliyoruz.
Geçen sene bayan takımımız Galatasaray Ruhu ile Güneş sigortayı elemişti.
Şampiyonluklar için Güneş sigorta gibi 1-2 takım var.
Biz o 1-2 takımı bu sene eleyip, hem erkeklerde, hem de bayanlarda şampiyon olmak istiyoruz.
İnşallah taraftarımız gereken ilgiyi gösterecektir.
Tabiyki diğer branşlarda fırsat bulduğu taktirde.

alperensaylar dedi ki...

bir fenerbahçeli olarak sevindim şahsen voleybolda güçlenmenize. en azından şu müessese takımlarının hegamonyasını iyice kırılır artık.

Blog Widget by LinkWithin