27 Ocak 2010 Çarşamba

Dos Santos'a Mı Sevinelim, Kewell'a Mı Üzülelim

"Dos Santos Galatasaray'da Gibi"... Gibisi fazla mı ne, bilemiyorum zira bu röportajda dediklerinden sonra iş sadece resmi sitede transferin açıklanmasına kalıyor... "Galatasaray ve Tottenham anlaştı. Beni tanıyan bir hocayla çalışmaktan mutlu olacağım. tek istediğim oynamak, sahada yer almak..." Bu iş bitmiş gibi... Hatta satın alma opsiyonu da Galatasaray'da olacakmış... Sevinelim mi? Sevinemiyorum zira Kewell'ın gideceği söylemleri yer alıyor her tarafta... Daha düne kadar "Stay with us Harry" diye pankartlarla mabedi süslerken, bir anda yollamak nereden çıktı "Büyücüyü"... Futbolda duygusallığa yer yok klişesi yine anti-tez olarak konulacak önümüze, ama "yemişim" böyle futbolu, ben futbol bana zevk verdiği için seviyorum bu güzel oyunu, hayata benzediği için daha sıkı sıkıya bağlıyız futbola ve kadere isyan ettiğimiz gibi, futboldaki düzen de isyan etmek en doğal hakkımız... Bir yanım da yönetimin vefasızlığına inanmıyor aslında, yollamazlar diyor, belki sözleşme yenileyip, "dondururlar" anlaşmayı bu senelik Delgado misali, kırmadan Kewell'ın kalbini... O da şeref tribübunden değil de kale arkasından izler maçları, nasıl fantezi ama...

4 yorum:

Mario Jardel dedi ki...

aynen.. bende yemişim böyle profosyonel futbol anlayışını.. acaba kewell'ı salıverip yarın öbürgün beşiktaş'a fener'e gittiğinde bu olaylara ne kadar profosyonel bakabileceğiz ? Bu ülke, taraftar böyle profosyonel söylemleri kaldıramaz malesef.. off off !!

bonaventure dedi ki...

ulan 1000 senedir amatörce yönetirler bu ülkede kulüpleri, kewell a gelince komple profesyonelleştiler.

bora dedi ki...

hazır manisadan ufuk da alınmışken franco'yu göndermek gibi basit bir seçenek varken niye bu olay böyle nondalara kewelllara gitti anlamadım.

Santiago dedi ki...

Bu forma sadakat ister. Penaltıyı kaçırıpta 6 aylık kontratım var paramı versinler gideyim diyenlerin asıl yeri yoktur Arma altında.

Blog Widget by LinkWithin