11 Mayıs 2010 Salı

İngiltere Dünya Kupası Kadrosu

Artık liglerin bir çoğunun son bulması, geri kalanlarının da sona yaklaşması sonrası Afrika vizesi alan takımları başka bir telaş sardı: Dünya Kupası... Biz de u/M blog olarak milli formaların tanıtımıyla ısınma turlarına başlamışken, yavaştan Afrika'daki Dünya Kupasının heyecanına girelim ve doğrultuda yazılara başlayalım istedik...
İngiltere Milli takımı hocası Fabio Capello, 30 mayıs'ta Japonya ile yapacağı hazırlık maçından sonra açıklayacağı kesin 23 kişilik Güney Afrika "yolcularını" seçmek üzere 30 kişilik kadrosunu belirlemiş... Bu seçimin İngiltere'deki en büyük yankısı Carragher ve King'e kendilerini gösterme şansı verilmiş olması... Kadrodaki oyuncular şöyle:

Kaleci: Joe Hart, David James, Robert Green.

Defans: Leighton Baines, Jamie Carragher, Ashley Cole, Michael Dawson, Rio Ferdinand, Glen Johnson, Ledley King, John Terry, Matthew Upson, Stephen Warnock.

Ortasaha: Gareth Barry, Michael Carrick, Joe Cole, Steven Gerrard, Tom Huddlestone, Adam Johnson, Frank Lampard, Aaron Lennon, James Milner, Scott Parker, Theo Walcott, Shaun Wright-Phillips.

Forvet: Darren Bent, Peter Crouch, Jermain Defoe, Emile Heskey, Wayne Rooney.


Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin