19 Haziran 2008 Perşembe

Brezilya:0-0:Arjantin




Avrupa'da euro2008 heyecanı yaşanırken, Amerika kıtasında da 2010 Dünya kupasına katılabilme telaşı son süretle devam etmekte. Geçen akşam, Uruguay, Peru'yu dağıttıktan sonra, bu gece de Brezilya ile Arjantin golsüz beraber kaldılar. İlk yarı boyunca iki takım da gol atmaktan çok gol yememeyi düşününce, bir iki pozisyon dışında tehlike girişimi olmadı iki kalede. İkinci devre de ise misafir Arjantin pozisyonlar buldu ama onlar da gol kaydetme becerisi gösteremdiler. Bu beraberlik ile Brezilya grupta 4. sırada yer alırken, Arjantin ise 13 puanlı Paraguay'ın arkasından 11 puanla ikinci sırada yer alıyor. Bundan sonraki maçlarda arjantin eylül ayında liderle oynarken, Brezilya Şili deplasmanına gidecek.

Brezilya: Julio César, Juan, Maicon, Gilberto, Lucio (capt), Miniero, Gilberto Silva, Julio Cesar Baptista, Anderson (Diego, 34), Adriano (Luis Fabiano, 71), Robinho.

Yedekler: Doni, Josué, Daniel Alves, Thiago Silva, Alexandre Pato.

Teknik Direktör: Dunga.

Arjantin: Roberto Abbondanzieri, Javier Zanetti, Gabriel Heinze, Jonás Gutiérrez, Fabricio Coloccini, Nicolas Burdisso, Juan Riquelme (Sebastián Battaglia, 83), Julio Ricardo Cruz (Sergio Leonel Aguero. 68), Javier Mascherano, Fernando Gago, Lionel Messi.

Yedekler: Jonathan Bottinelli, Juan Carrizo, Rodrigo Palacio, Gonzalo Javier Rodriguez, Maxi Rodriguez.

Teknik Direktör: Alfio Basile.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin