7 Mayıs 2010 Cuma

Barca 2 Ay Messi Olmadan Oynar Mı?


"Biz iki ay Ronaldo olmadan oynadık, hadi göreyim Barcelona'yı Messi olmadan iki ay oynasınlar, bu kadar maç kazanabilecekler mi?"

Manuel Pellegrini
Real Madrid Teknik Direktörü

Mallorca maçı sonrası açıklama yaparken

7 yorum:

Adsız dedi ki...

baroşsuz oynayan gs da alex için desin o zaman aynısını. sacma

Selocan dedi ki...

Oynar. Real Madrid kişisel taktik üzerine kurulu bir takım. Ronaldo da büyük bir parçası. Dünkü maçı gördük. O olmasa çok zorlanırdı.

Ama Barcelona... Biliyoruz nasıl oynadığını. Tabi ki Messi çok büyük ve çok etkili ama pek bir şey farketmezdi.

He ama şu var Real Madrid enseye yapışık gidiyor. Belki Messi olmadığı için kaybedecekleri tek maç bile olsaydı Real geçmişti Barçayı. 2 ay Ronaldo olmadan oynamak ve arayı açtırmamak bu sebeple başarı. Ama ne Ronaldo ne Messi, eğer Real Madrid ilk haftalardan takım olabilseydi. Son 20 haftadır oynadığı futbolu oynayabilseydi, şuan epey önceydi Barcelona'dan. Herkesin dikkati Barça'da olduğu için Real'i konuşan yok, ancak muhteşem oynuyorlar.

L dedi ki...

abi olayı biraz ters anlamış ve kafası karışmış sanırım.

felix mourinho dedi ki...

real madrid 9 aydır teknik direktörsüz oynuyor asıl. bi' bunun farkına varsa keşke...

bonaventure dedi ki...

sanki tenis oynuyor.

sait ergün dedi ki...

Pellegrini koltuğunun sallandığını hissetmeye başlayınca suyun karşı tarafına taş atmaya başlamış. daha sistem denen şeyin puzzle misali olduğunu öğrenmesi zaman alacak garibimin.

Adsız dedi ki...

ben barca taraftariyim ama pellegrini dedigi dogru,messi iki ay oynamasa en az 10 puan onde olurdu real,realin taktigi bireyler uzerine kurulu degildir,sadece oyun anlayislari farkli iki takiminda, top realdeyken realli oyuncular golu dusunuyor ilk once,cok kisiyle rakip takimin uzerine gidip gole en kisa yolla ulasmaya calisiyolar,higuainin bu kadar basarili olmasindaki sebep budur,barca ise topu kaptirmamak icin cok sayida pas yapip oyle sonuca gitmeyi dusunen bir anlayisla oynuyor.ayrica real nasil cok onde olacak anlamadim barcelonadan, zaten iki takimda habire rekor kiriyolar,daha ne yapacaklar 38'de 38 yapacak hali yok, bundan once en fazla 92 puan yapilmis bir ligde(oda 42 macta)36 macta bu puana ulastilar iki takimda.barcanin son 2 yildir hemen hemen butun maclarini izledim,barca kesinlikle gecen seneki gibi degil,bu sene ne iniestadan katki alabildik ,cok fazla sakatlandi ne henryden,hucum acisindan sadece messi + xavinin asistleri var,ibra lige iyi basladi ama son 3-4 aydir filan ortalarda yok,alvesde gecen seneyi mumla aratiyor.

Blog Widget by LinkWithin