25 Mayıs 2010 Salı

Değer Mi?


Çağlar karşılığında Semih, Murat, Erhan ve Serdar...
Değer mi?


Denizlispor Başkanı Ali İpek, Çağlar'ı Galatasaray'a verdiklerini belirterek bunun karşılığında Galatasaray'dan genç futbolcular Semih, Murat, Erhan Şentürk ve Orduspor'da kiralık olarak forma giyen Serdar Eyilik ile birlikte bir miktar para alacaklarını söyledi

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Eldeki bir kuş daldaki iki kuşa yeğdir! Takasa verilen oyunculardan hangisi sol bekti? Bize sol bek lazım! Bu kadar karamsar tablo çizmeye yönetimin elini daraltmaya (tıpkı Kewell'daki gibi) hakkınız yok.

Oypa13 dedi ki...

Verilen 4 oyuncu içerisinde sadece Serdar belki Galatasaray'a birşeyler katabilirdi.Diğer oyuncular Gs'a ne katmışlar.Bu oyuncular Rijkaard ile sezon başı kamp yapmış isimler.İyi yada kotü son 2 sezondur Süper Ligde düzenli oynayan bir oyuncuyu alıyorsunuz hemde eksik olan sol bek mevkiği için bu transfer Hakan Balta'nın performansınıda doğrudan etkileyecektir.Yönetimin yanlış yaptığını düşünmüyorum.

Volvox dedi ki...

Umarım yazılanlar yanlıştır.

Unknown dedi ki...

Takımda oynamayacak dört gençtense oynayabilecek bir Çağlar daha iyidir. Çağlar'ın piyasa değeri 4 oyuncunun toplamı mı tartışılır ama Galatasaray'ın menfaatleri açısından transferin doğru bir hamle olduğunu düşünüyorum.

Spooky dedi ki...

bize sol bek lazım ne? takım işlese hakan balta sırıtmaz orada gelir 2 kere bindirme yapar. canerin 90 kere bindirmesinden daha verimli olur. bize sol bek lazım evet de çağlar galatasarayda banko oynayacak mı sanıyorsunuz?
bir nesilin 2 stoperi ve ikisi de çok gelecek vadededn isimleri neden bırakıyoruz senede 3 maç 5 maç forma giyseler ısınsalar takıma. serdar özkan'dan eksiği mi var serdar'ın. aynı yetenek onda da var... bank asya'da mı pişecekler? anca tekme yerler ayrıca isterse messi olsunlar iş işten geçti..

Yasin dedi ki...

hemi adamlar kiralik verilmis

Adsız dedi ki...

bu gençlerden en potansiyelli olanı semih kaya o da antep de yarım sezonda 30 dakika oynadı.. bece 4 oyuncuda galatasaray kadrosunda yer alamayacak oyunculardı gitmeleri cok problem değil bence..

footballMovement dedi ki...

Bonservisleri verilmedi.
Sadece 1 sezon kiralık olarak gidicekler.
yinede değermi?
bence değmez..

Spooky dedi ki...

ya semih'in antep'te oynayamaması gösterge mi?

henry'de juventus'da oynamadı... arif erdem, bülent korkmaz genç yaşta forma giymese belki anadolu'ya gitseler unutulup gideceklerdi.

Blog Widget by LinkWithin