8 Mayıs 2010 Cumartesi

Stadın Kapakları

"Sizler taraftarsınız bunları sizlere belirtmemde ve sizlerin de kamuoyu yaratmanızda fayda var. Bu stadın kapaklarının takılmaması için uğraşan bir zihniyet ve belli bir kesim var. Bu kapakların takılmaması istemeyen kesim sizlerinde tahmin edeceği üzere Fenerbahçe camiası ve Aziz Yıldırım. Biz bu platformda sizleri temsil ediyor ve sizin sesinizi iletiyoruz. Fakat sizler de bizi lütfen yalnız bırakmayın, arkamızda olun. Ne yapın, edin gereken kamuoyu baskını oluşturun ki bizlerde sesimizi onlara karşı daha rahat yükseltebilelim."

Işın Çelebi
Galatasaray Genel Sekreteri
Aslantepe Spor Kompleksi Tanıtım Toplantısı Sonrası

6 yorum:

Arkhe dedi ki...

Eyyafyallayöküll patlamasında da Aziz Yıldırım'ın parmağı var diyorlar. Pis herif.

il Capitano dedi ki...

Sen elinde o kadar yetkiyle bi şey yapamıyorsun Sn.Işın Çelebi.Bu kadar adamsınız eğer Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe camiasına karşı gelemiyorsanız bırakın gidin,yapabilecek birileri gelsin!

aksilaz dedi ki...

ACİZLİKTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL.

di canio dedi ki...

Işın Çelebi yanlış birşey sölememiş bence katılıyorum bu stadın yapılmasını en çok kimlerin istemediği açık stadın yapımını engelleyemeyenler şimdi nasıl olurda zarar veririzde projenin kalanını engelleriz peşindeler ama hepsine inat biticek bu stad ve orda olucaz

Jackie Brown dedi ki...

@ di canio

Bu ne saçma birsey tabi o stad yapılacak tabi galatasaray ve taraftar orada olacak bununla ilgili kim ne yapabilir ki ? Böyle saçma şey mi olur ? O stad tabi bitecek ama taraftardaki ve yönetimlerdeki zihniyet değişmeyecek sence bu galatasaray'a ne kazandırabilir ki?
Sen kulübü kötü yönet sora rakip şampiyon olunca şampiyonluğuna salla ,o kadar gücün ve potansiyelinle senelerce stad yapama sonra bana engel oluyolar de. Anlatmak istediğim bu.Hala uyanmadınız mı ? Yanlış anlama bunu her yönetim yapıyor. Ama biz uyandık artık sizde uyanın.
Saygılar.

Arkhe dedi ki...

Buyrunuz. Bloga yapıştırılan 3 haberi bir de sizler okuyunuz.

http://chemedya.blogspot.com/

Blog Widget by LinkWithin