17 Ocak 2011 Pazartesi

uA Hell ve SultanS Grupları Kendini Feshetti

Karşı grubunun geçtiğimiz günlerde tribün faaliyetlerine son verdiklerini belirtmelerinin ardından, uA Hell grubu ve SultanS grubu da bundan itibaren münferit olarak tribünlerde bulunacaklarını belirtmişler...Galatasaray tribünlerinde hem içerde hem dışarda yapılan kareografilerde büyük emekleri olan grupların tribünü bırakmaları Ali Sami Yen sonrası Galatasaray tribünlerini oldukça etkileyecektir, umarım şerden hayır çıkar... uA SultanS açıklamasını sitesinde belirtmiş, SultanS'ın veda mesajı da aşağıda:
Zaman ayrılık zamanı..

Bu zamana kadar herşey düzelir ümidi ile bekledik. 90'lı yıllarda başlayan birlikteliğimiz, başladığındaki gibi olur tekrar diye düşündük. Hep birşeylerin düzelmesi ümiti ile devam ettik olmadı,gördük ama yine de durduk,hep bizi bağlayan birşeyler vardı.

Son 1-2 senedir aramızdan kopanlar oldu. Gidenlere üzüldük ama Galatasaray için varız dedik, kenetlendik.

Hep bir ümitle bekledik.

Tribün adına ümitlerimiz tükenmeye başlamıştı ki bir taş parçasına ümit bağlar olduk, yeni stad yeni heyecan olur belki düzeliriz dedik, hep 2001'in hayaliyle yaşadık.

Galatasaray'a ve tribününe hizmet etmekten hiçbir zaman birşey beklemedik. Çünkü, sevgimizin karşılıksız ve tarifsiz olduğunu biliyorduk.

Ama, son yaşanan 3-4 olay sonrası boşuna beklediğimizi anladık. Bizim sevdiğimiz aşık olduğumuz Galatasarayın ve Galatasaraylılığının bu olmadığını, Galatasaray sevgisi ile hipnotize olmuş zihinlerimizin bile bunu anladığı yerde durmamızın bir manası olmadığını yaşadık ve gördük.

İçimizdeki Galatasaray aşkı elbette bitmez Galatasaray var oldukça ama artık tribünsel olarak yokuz.

Son kez de olsa "Yine düştük yollara" ama bu kez bu yolun dönüşü yok.

SultanS

uA

4 yorum:

ygtylmz dedi ki...

Sence UltrAslan olduğu yerde dururken diğer grupların kendini fesh etmesi UltrAslan'ın o gruplara bakış açısıyla alakalı olabilir mi ? Destek görememek, küçümsemek ?

Adsız dedi ki...

grup ck, vamos bien gibi bir sona gelindi, endüstriyel futbola yenik düşüyoruz

ultrAstribun dedi ki...

ultrAslan grubu bu aralar devamlı bildiri yayınlayarak dikkatleri üzerine çekti. Olayların içinde olup, sanki alakasızlarmış gibi bu olayları protesto etmeleri beni şaşırtıyor.Özellikle Oğuz ALTAY'ın gelmesiyle birlikte bu durum sık yaşanmaya başladı.
SultanS grubu bir kaç sene önce tribünden ayrıldıklarını açıkladıktan kısa bir süre önce tekrar tribünlere dönmüşlerdi.
Hell için söyleyecek bir şeyim yok. ultrAslan arasında en iyi topluluk diyebiliriz. Bu gruptaki yaş ortalaması diğer gruplara göre düşük olsa da sağlam destek verdiklerine defalarca şahit oldum. Yaşanılan son olaylar ve fikir ayrılıklarının ardından bu grupların kendilerini feshetmelerini doğal karşılıyorum. Arena'ya geçtiğimizde grubun gücünü kaybedeceğini tahmin edebiliyordum ama kopmaların yaşanacağını hiç düşünmemiştim.

eren kıyak dedi ki...

bence artık ultraslana karşı yeni bir grup kurulmalı dengesiz hareketleri gruba yeni gelenlere karşı alakasız davranmaları kendilerini boys of hell karşı ve sultans dan büyük görmeleri herkesi usandırdı. artık yeni bi tribün grubu kurmanın zamanı geldi de geçiyor bile.

Blog Widget by LinkWithin