14 Haziran 2008 Cumartesi

Dünya Hali



"Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim" diyordu Candan Erçetin, Fatih Hoca'nın favori şarkısında... İki gün önce Fatih Hoca'nın ağlattığı İsviçre teknik direktörü Kuhn'a bugün sevindirici haber Zürih hastanesi doktorlarından geldi: Eşiniz komadan çıktı. İki hafta önce evinde sara geçirip, hastaneye kaldırılan Alice Kuhn, gözetim altında tutuluyordu... Profesyonel olmak böyle durumlarda belli oluyor, Koebi Kuhn, eşi ölümle mücadele içindeyken, saha kenarında takımını yönetiyordu, oysa profesyonellik bizim topçularımız için sadece transfer dönemlerinde, mukavelelere fazladan sıfır yazdırmak için kullanılan bir kelime olmaya başladı da...

2 yorum:

arnawut dedi ki...

yazı çok güzel çok hoşta, her konuyu biyerlere dokundurmak için yazmak pek hoş gelmiyor artık. Türk basını bunu oldukça fazla yapıyor zaten ve sıkıldık. blogta daha özgün yazılar görmek isteriz, en azından kendi açımdan.
"oysa profesyonellik bizim topçularımız için sadece transfer dönemlerinde, mukavelelere fazladan sıfır yazdırmak için kullanılan bir kelime olmaya başladı da..." -- bi GS'li olmam rağmen yazının burasını gereksiz gördüm..

gözbek dedi ki...

hayat işte bir yerden alıp başka yerden kazandırıyor. Bu tesadüfü yakalaman çok hoş olmuş

Blog Widget by LinkWithin